If sport is what you need and style is what you desire, then The Athlete’s Foot is where it’s at.

sport with style

Sport with style

Be your passion, live your style

Wij zijn een wereldwijde retailer voor trendy sportschoenen en -kleding, vertegenwoordigd in 30 landen over de hele wereld. Met een aantal van 's werelds meest gerenommeerde merken geloven we erin onze klanten de atleten van hun passie te maken en meer stijl in hun spel te brengen.

Dus of je nu door de stad wilt rennen, rondhangen in het winkelcentrum of op wilt vallen in de tofste clubs, wij bieden de breedste selectie stijlvolle, op sportschoenen geïnspireerde sneakers in onze 530 winkels over de hele wereld. Onze collectie bevat de allernieuwste modellen van alleen de beste sportschoenen, naast exclusieve limited edition-stijlen en nieuwe nichemerken. We hebben ook een reeks hippe, maar toch individualistische kleding om je look compleet te maken.

''If sport is what you need and style is what you desire, then The Athlete’s Foot is where it’s at.''530 winkels wereldwijd

30 landen wereldwijd

1 missie: Sport with styleOnze winkels

Vintage gevoel, moderne look

De Athlete's Foot-winkels zijn ontworpen om een pre-digitale, traditionele winkelervaring vast te leggen die mensen terugbrengt naar de winkels om ze kennis te laten maken met alledaagse producten en merken.

Onze klanten worden gedefinieerd als actief, digitaal ingesteld, wereldwijd georiënteerd en modebewust. Dit is in lijn met de sfeer die onze winkels creëren en de service die door onze medewerkers wordt aangeboden - met een passie voor onze producten, kennis van wat er hip is op dit moment én een goed gevoel voor stijl.

Het winkelinterieur bezorgt je een vintage gevoel dat nog steeds modern en modulair is. De open en uitnodigende ruimte is voorzien van schoenwanden met achtergrondverlichting om de focus op het product te houden, terwijl er wordt verwezen naar de laid back houding van vinyl-platenzaken. Onze winkels beschikken over onafgewerkte houten wanden om dat "georganiseerde puinhoop" gevoel een frisse uitstraling te geven.

Veel van onze winkels bevatten:
  • Een DJ-booth
  • Een display voor de nieuwste trends en stijlen
  • Campagnewanden met belangrijke visuals en berichten

Vind een winkelOns verhaal

Één bedrijf, grote stappen

In 1971 openden Robert en David Lando de allereerste The Athlete's Foot winkel in Pittsburgh, Pennsylvania (USA). The Athlete's Foot was toen de allereerste winkel met sportswear in Amerika. Later werd het wereld's eerste franchiser van sportswear met meer dan 200 winkels in 1987. Dat was ook het jaar dat de formule internationaal ging en een winkel opende in Adelaide, Australië.

Een wereldleider
Vandaag de dag staat The Athlete's Foot nog steeds bekend als een van de vooroplopende winkels met sportswear. In 2012 is The Athlete's Foot aangekocht door INTERSPORT International Corp. (IIC), gevestigd in Zwitserland. The Athlete's Foot groeide in Europa en tot op de dag van vandaag worden bijna elke maand nieuwe winkels geopend in onder andere Italië, Portugal, Denemarken, Ierland, België én Nederland.Onze merken

Uniek erfgoed, wereldwijd bekend

We verkopen een aantal van 's werelds meest bekende merken, ieder met een unieke persoonlijkheid en houding. Wij bieden de breedste selectie stijlvolle, op sportschoenen geïnspireerde sneakers én kleding om je look compleet te maken. Dit bevat de allernieuwste modellen van alleen de beste sportschoenen, naast exclusieve limited edition-stijlen en nieuwe nichemerken.

Become a member of our team!

Vacatures