Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

adidas NMD

 

adidas NMD

adidas NMD

De adidas NMD heeft in een zeer korte tijd een stevige positie weten te claimen in de sneakerwereld. In het ontwerp van de schoen zie je verwijzingen naar klassieke modellen van adidas zoals de Micro Pacer, de Rising Star en de Boston Super, maar toch heeft de NMD een heel duidelijk eigen ontwerp. De NMD is super comfortabel, dankzij een perfecte mix van materialen en hoogwaardige afwerking. Het nieuwe tech-systeem past bij dit trendy model.

De NMD is een mooie evenwichtige sneaker met een goede balans tussen slim ontwerp en een comfortabele pasvorm. Het lijkt geen performance sneaker maar heeft er dus wel alle eigenschappen van. Een succesvolle combinatie, zo blijkt, want de vraag naar dit model is zeer groot.

adidas NMD is wederom een succesnummer van designer Nic Galway

Nic Galway ontwierp eerder al een aantal populaire lifestyle sneakers van adidas - de Yeezy Boosts, de Qasa Racer, de Tubular, en de Pure Boost. De NMD komt ook van zijn hand. De sneakers zijn gemaakt voor een moderne lifestyle: iemand met een drukke agenda die op een sportieve schoen wil lopen zonder dat dit overduidelijk een performance sneaker is. Galway is hier goed in geslaagd en heeft veel naar eerdere modellen gekeken om tot dit nieuwe model te komen. Nieuw aan het model zijn de Boost en de Primeknit techniek die een grote bijdrage leveren aan het comfort van de adidas NMD.

De superlichte NMD is een lijn van de adidas Originals waar nog meer varianten van zullen verschijnen, zowel met veters als zonder veters. Het model heeft duidelijke designelementen uit de jaren tachtig, zoals de gekleurde blokken op de middenzool waarmee adidas refereert naar het rijke designverleden van het merk. Toch is de adidas NMD een moderne sneaker die zowel bij mannen als vrouwen grote populariteit geniet. Heb jij hem al?