Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

adidas Adilette

adidas adilette

Ben jij een fanatieke sporter, zwemmer of gewoon een ultieme chiller? Dan weet jij als geen ander dat er maar één slipper bestaat die aan alle eisen voldoet: de adidas adilette slipper. Eigenlijk is de Adilette een geval apart. De slipper met zijn vijf bekende strepen is volgens velen het lelijke eendje van adidas, maar stiekem is het ook een beetje een guilty pleasure die door velen wordt gedragen, het liefst in combinatie met witte sportsokken. Guilty, ook wij hebben ze! 

De absolute klassieker waar geen enkele andere slipper ook maar aan kan tippen. Geen vervelend draadje tussen je tenen. De adidas adilette is er alleen voor de relaxte mensen. Voor degene die gaan voor klassiek, stijl en comfort. Deze wereldberoemde slipper is ontworpen in 1970 en is sindsdien ongeëvenaard. Geef jou voeten ook een keer wat extra aandacht en steek ze in deze handige instapslippers. Ze zorgen al meer dan veertig jaar voor blije voeten!

adidas Adilette slippers

Vandaag de dag is de adidas Adilette misschien wel een van de bekendste en meest gekopieerde modellen aller tijden. Je vindt ze in woonkamers, op straat, op het strand, in de sportschool, in het zwembad en uiteraard op de camping. Adidas had nooit kunnen voorzien dat deze slipper, want dat is wat het is, zou uitgroeien tot een succesvol wereldwijd icoon dat decennialang zo goed zou verkopen. Er zijn zelfs mensen die de Adilette gewoon naar het werk dragen ondanks dat het model door velen als camp wordt bestempeld en je er eigenlijk niet mee gezien zou moeten willen worden.

Toen het model in de jaren ’60 werd ontworpen, had het een duidelijk doel dat niets te maken had met het huidige iconische karakter. In die tijd had het Duitse voetbalteam adidas gevraagd om met een schoen te komen die ze konden dragen in de kleedkamers en in de douches. De ontwerpers de gezondheid en de veiligheid van de Duitse voetballers als uitgangspunt en kwamen tot het ontwerp van de Adilette. Al snel kreeg het model een eigen karakter en er volgden diverse modellen die werden ontwikkeld in de periode tot 1972. Inmiddels zit het model al ruim 40 jaar in de collectie en is het tot op de dag van vandaag een van de meest succesvolle modellen ooit van adidas.

Jouw eigen adidas adilette

Een voorgevormd voetbed en een perfecte pasvorm in combinatie met ultiem comfort, groot gebruikersgemak en de drie klassieke adidas strepen, maken deze slippers onmisbaar. Het is alsof je op wolken loopt. Of je ze nu nodig hebt voor in de kleedkamer, onder de douche, op het zwembad of dat je ze lekker voor in huis gebruikt, met de adidas adilette kun je werkelijk waar alle kanten op. Ga je voor het klassieke wit met zwart? Of kies je liever voor blauw, rood of groen? Wat je ook kiest, met deze slippers kun je simpelweg nooit de fout in gaan.