Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Air Max Day 2017

30th Anniversairy Nike Air Max 1. Ben jij erbij?

Een sneakerhead hoef je niet te zijn om minimaal één paar Air Max te kunnen herkennen, aangezien ze niet zijn weg te denken uit ons straatbeeld: het blijft gewoon een klassieker!
De allereerste Air Max 1 geïntroduceerd door Nike, werd zichtbaar gemaakt op 26 maart 1987 waar ook de revolutie zijn start heeft gemaakt. Ieder jaar weer worden tijdens deze maand alle kicks van de lijn in de spotlights gezet, maar aangezien het inmiddels de 30th anniversairy is van deze sneakers zal het nog gekker worden. Inderdaad: maar liefst 30 jaar terug is de klassieker voor het allereerst gereleased en Nike zorgt ervoor dath et model zich blijft ontwikkelen. En ja, daar zijn wij ook best wel een beetje trots op!
De Nike Air Max is niet zo maar een regular schoen welke gewoon even voor de leuk is gemaakt. Nee, het model heeft naast de release van enkel de schoen, inmiddels een heel pakket aan geschiedenis geschreven. En dat is wat het zo exclusief en speciaal maakt. Van running naar basketbal, naar training en tennis, voetbal maar ook just for the daily base: de Air Max keert terug in alle hoeken die je maar kunt bedenken.

   

De Air Max waar het allemaal mee begon, uitgebracht in 1987

De allereerste Air Max schoen werd in 1987 voor het eerst uitgebracht. Opmerkelijk is dat de Air Max 1 tot op heden nog steeds wordt gerockt, ondanks het model al 30 jaar meedraait. En zo zien we ook de Air Max 95 en Air Max 97 weer opkomen, modellen die er inmiddels ook al wel even mogen zijn.

Image result for air max 1 1987

Tijdens deze maand zullen vernieuwde versies van zowel retro als innovatieve Air kicks worden uitgebracht. Zo zal onder andere de release plaatsvinden van de Nike Air VaporMax, op 26 maart! Hier even alle andere sneakers op een rijtje die deze maand aan bod komen:
• Nike Air Max 90 Ultra Flyknit (2 maart)
• Women’s Nike Air Max Jewell (8 maart)
• Nike Air Max 1 Atmos Elephant (18 maart)
• Nike Air Max LD-Zero
• Nike Air Max 1 Master
• Nike Air Air Max 1 Ultra 2.0 LE
In de loop van de maand zullen de release data van de overige sneakers worden vrijgegeven.

Qua alternatieven kun je de volgende Nikes bij ons scoren vanaf 20 maart:
Nike Air Max 1 Ultra 2.0 (Essential) in diverse kleuren


Nike Air Max 90 (Essential, Mesh, Ultra 2.0, Premium) in diverse kleuren

Vanzelfsprekend vieren ook wij de 30th Anniversairy van de Nike Air Max 1 op 26 maart! Benieuwd wat voor tofs je staat te wachten? Kom naar één van onze stores op deze dag & we’ll pleased to receive you! See ya!

Ontvang alleen op Air Max Day (zondag 26 maart) een gratis exclusief TAF-cap* bij aankoop van een Nike Air Max in 1 van onze stores of online (*OP=OP)

Geopende winkels op zondag 26 maart: