• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

adidas adilette... met sokken!

Stiekem was je misschien super hip. Vroeger, op de camping, met je adidas Adilette slippers! De adidas Adilette staat vooral bekend als de meest comfortabele slipper ever. Al sinds 1972 is deze slipper een favoriet voor vele sporters. Jarenlang werden de badslippers alleen door sporters gedragen om hygiënisch te kunnen douchen in gemeenschappelijke doucheruimtes. Eigenlijk waren die badslippers dus vooral praktisch. En we snappen dat best, want de slippers zijn comfortabel en hebben een minimalistisch design, maar om nou te zeggen dat de fashionable zijn?

Maar…daar is verandering in gekomen! Het is wel een kwestie van love it or hate it, maar nu kun je de slippers ook prima dragen als fashion statement. Het liefst mét witte hoog opgetrokken sportsokken. En weet je wat het leukste is? Die niet-zo-coole standaard adilette is niet meer alleen verkrijgbaar in donkerblauw, maar ook rood, wit, groen, geel en zelfs roze met toffe print waardoor de slipper opeens een stukje cooler is geworden. Sterren als David Beckham, Vanessa Hudgens, Rita Ora en Snoop Dogg zijn al gespot op de Adilette slippers.

Voor de ladies:

- Adilette met witte (adidas) sportsokken
- Adilette met gekleurde bonte sokken
- Adilette zonder sokken maar met bijpassend gekleurde nagels

Voor de heren:

- Adilette met witte (adidas) sportsokken
- Adilette met gekleurde bonte sokken

Gelukkig zijn de adidas Adilette niet zo superduur, kun je rustig eens bekijken of die fashiontrend echt iets voor jou is. Is het niks? Dan kun je ze altijd nog in je sporttas gooien en meenemen naar de camping!

Meer blogs