• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Monochrome sneakers zijn hot!

Monochroom is de trend van dit moment. Eigenlijk is de trend vorig jaar al ingezet, maar ook dit voorjaar en zomer kunnen we nog volop combineren met diverse kleuren. Compleet witte, zwarte, blauwe, rode sneakers vind je steeds meer. Waar adidas vorig jaar al de supercolor collectie met Pharrel lanceerde (met maar liefst 50 verschillende monochrome kleuren superstars), lanceert adidas ook in 2016 weer een nieuwe monochrome collectie: de adicolors!

De all-time favorite Superstar, de klassieke Court Vantage en de iconische Stan Smith zijn uitgebracht in compleet rode en blauwe uitvoering. En het goede nieuws is.., binnenkort zijn diezelfde modellen ook in andere kleuren als petrol, wit en zalmkleurig bij The Athlete’s Foot verkrijgbaar. Wat ons betreft zijn dat de ultieme zomerse kleuren. HOT! Deze hippe sneakers lenen zich perfect voor color blocking; het gebruik van felle en opvallende kleuren als een blok in jouw outfit. Natuurlijk zijn er wel een aantal (ongeschreven) regels;

1. Draag niet te veel kleuren in jouw look
2. Combineer en balanceer met neutrale kleuren als wit, grijs en zwart

Stel je dus voor; een blauwe skinny jeans, rode sneakers en een zwart shirt of blouse. Maak jouw look af met een knalkleur tas of combineer hem met felgekleurde oorbellen, kettingen of andere accessoires. We love it!

Wij vinden de look van blogger Alison Liaudat (met rode Superstar sneakers) heel erg tof! De blauwe outfit van Valentina (met blauwe adidas Superstar sneakers) is ook geslaagd! Hoe combineer jij jouw monochroom sneakers?