New Balance 997H

Dit jaar lanceert New Balance de 997H, een nieuw lifestyle-model geïnspireerd op de klassieke 997 schoen uit 1991, die de nieuwste innovatie combineert met een toffe, onderscheidende stijl. Het nieuwe model is een progressieve update van de ultieme 99x-favoriet en biedt een slankere en geliktere versie dan ooit tevoren!

 
 

De nieuwe 997H heeft een moderne uitstraling, maar blijft trouw aan het idee van New Balance Heritage. De 997H komt voor uit twee iconische New Balance modellen: de 997 en de 998. Het klassieke ontwerp van Steven Smith is in een modern jasje gestoken en brengt een gedurfd ontwerp tot leven in een nieuwe versie. Het eindresultaat: een sneaker met een on-trend silhouet en opvallende kleuren geïnspireerd op de jaren negentig. De nieuw ontworpen zool creëert een eigentijdse look en zorgt voor een heerlijk licht gevoel.

 
 

De gemoderniseerde en extreem lichte buitenzool en de GCEVA-demping combineren perfect comfort en stabiliteit. Andere details zijn het synthetische leer en de zachte toevoegingen op de tong en kraag, geïnspireerd door het originele model, de 997, samen met een mix van suède, mesh, synthetische en lederen details. Licht, snel en eenvoudig stijlvol. Dat is hoe we de New Balance 997H het beste kunnen omschrijven. Kun je niet wachten om deze nieuwste variant van New Balance aan te schaffen? Je shopt ze hier!

Meer blogs