• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Gratis retourneren

PUMA RS-0

Was jij vroeger ook zo gek op de Nintendo of Gameboy (oh man..dat is lang geleden!). De mensen die voor 2000 werden geboren kunnen zich dit vást nog wel herinneren. Je kunt deze tijd nu herbeleven met de nieuwste PUMA Play collectie. Deze kleurrijke collectie is gebaseerd op videogames uit de jaren 80. Dus hallo felle kleurtjes en retro design! Deze RS-0 collectie is in een nieuw jasje gestoken. De oorspronkelijke uitvoering van deze sneaker komt uit 1986 en was destijds al behoorlijk innovatief. In deze speciale schoen zat namelijk een systeem waarmee je je prestaties kon meten. Handig! Kenmerkend voor deze sneaker was de fantastische demping: hallo comfort! De RS-0 is nu in een nieuw jasje gestoken en wij vinden hem leuk! Lekker retro, fijne opvallende kleuren en een gaaf design. Helemaal volgens de trend dus!

De sneakers zijn heel erg licht en kun je daardoor de hele dag makkelijk dragen. Je zou bijna vergeten dat je schoenen aan hebt getrokken ;-) Het bovenwerk is gemaakt van soepelvallend leer en mesh en dankzij het reliëf aan de zijkant van de sneaker heb je een speelse effect. De PUMA stripe is subtiel verwerkt aan de zijkant van deze sneaker.

Ga jij voor geel/blauw/rood/wit, roze/mintgroen/wit of toch voor zwart/rood/wit? Voor ieder wat wils, dus sla snel je slag en waan je weer even in de jaren ’80!

 
 

Meer blogs