• Gratis verzending boven €50,-
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

De plateau sneaker is een schoen die sinds kort niet meer weg te denken is uit het dagelijkse straatbeeld. Na de supersuccesvolle samenwerking tussen PUMA en Rihanna, waarbij de Creepers de winkels uitvlogen, besloot Puma een vergelijkbare lijn te starten: De PUMA Suède Platform. Deze sneaker is te herkennen aan zijn plateau zool en zachte suède upper. De Golden editons, de zwarte en de crème variant, zijn bij The Athlete’s Foot verkrijgbaar en ik mocht ze testen!

Het eerste wat me meteen opviel toen ik de sneakers in mijn handen gedrukt kreeg waren de gouden neuzen. Hoe gaaf! Het is niet té opvallend maar geeft de schoen net even die shiny touch. Ik kon dan ook niet wachten om ze aan te trekken! In het begin was ik wat sceptisch over de plateauzool, bang dat het wat lomp zou staan wanneer je slanke benen hebt. Echter, het tegendeel is waar: nadat ik de Suède Platform aan had was ik meteen om. Want wat zijn ze tof en wat zitten ze heerlijk!

Een comfortabele urban streetwear sneaker, in kwalitatief goed materiaal. Dankzij de suède upper vormt de sneaker zich naar je voet, voor een optimaal draagcomfort. De gum crêpe plateauzool zorgt voor extra demping en grip tijdens het lopen en de gouden neus matcht het PUMA logo op de zijkant. Bovendien kun je de sneakers gemakkelijk combineren met verschillende outfits. Do I need to say more? De Suède Platform van PUMA hebben werkelijk alles wat je zoekt in een sneaker en is daarom dé musthave van het seizoen.