Een bomvolle Delano was voor ons de start van Miami Music Week 2015! Dit jaar was namelijk de eerste keer dat we een eigen avond hebben georganiseerd.Miami Music Week is een jaarlijkse week vol shows, netwerken & studio sessies. Super om veel bevriende DJs weer te zien en spreken! Ook stonden we op Ultra Music Festival, het grootste festival van MMW. Naast onze eigen set hebben we ook nog Tiësto’s mainstage party gecrashed ;)

We hadden een villa samen met buddies DubVision en je kunt begrijpen dat dat één groot feest was. Een week die we niet snel zullen vergeten ;)
 

Naast alle shows, het reizen en de gezelligheid moet er natuurlijk ook muziek gemaakt worden! Op 6 april is onze nieuwste track DARKSIDE uitgekomen op Spinnin’ Records.
De dag van release is altijd heel spannend, maar ook leuk! Je leeft er een lange tijd naartoe, online wordt de hype opgebouwd en dan ineens is ie er.
Op zo’n dag vinden we het heel leuk om alle reacties van fans te lezen. Op Twitter, Facebook, YouTube enz. laten fans weten wat ze ervan vinden en wij proberen altijd op zoveel mogelijk fans te reageren! Zonder de fans waren namelijk niet waar we nu zijn ;-)

 

Nu is het tijd voor de volgende show: Atlantic City! De volgende release? Die staat op de planning.. Hou onze social media in de gaten voor meer info. Hou tevens onze Facebook in de gaten voor vette winactie in samenwerking met The Athlete’s Foot!!