Afgelopen weekend was The Athlete's Foot bij Firebeatz op Mysteryland om een te gekke video te shooten (later meer..!)
Uiteindelijk spraken we Tim & Jurre voor de show nog even in de press-room. Ook al was het hun eerste keer op Mysteryland was, bleken de jongens er vooral heel veel zin in te hebben i.p.v. dat ze zenuwachtig waren. 

Onze cameramannen stonden klaar, de MC kondigde Firebeatz aan toen konden ze los. In de mega grote Spinnin' Records tent bouwden ze een feestje en het publiek ging uit hun dak. Harde beats, een supervette lightwall achter hen, een gave lichtshow, CO2 kannonnen en confetti, werkelijk alles is uit de kast getrokken om het feestje nog groter te maken! Na een uur moesten de jongens ruimte maken voor Mightyfools en kwamen ze bezweet, verhit, enthousiast en ongetwijfeld vol adrenaline het podium af. Tijd om bij te komen was er bijna niet, de dag erna stonden ze alweer op Creamfields in Liverpool.

Wil jij ook een vet feest met Firebeatz beleven? Je maakt t'm 30 september kans op hele vette prijzen bij aankoop van adidas Tubulars. Heb jij Tubulars gekocht en vul je dit formulier in, dan maak je automatisch kans op VIP toegang tot het optreden van Firebeatz op het Amsterdam Dance Event op 14 oktober OF een exclusieve DJ workshop van Firebeatz op 13 oktober in Hoofddorp.