Dit jaar sla je de plank ráák met jouw valentijnscadeau


Onmisbare valentijnsweetjes voor de man…
Ruim 42% van de vrouwen vindt Valentijnsdag net zo belangrijk als hun eigen verjaardag of huwelijksdag, blijkt uit onderzoek van Valentijnstips.com. Om dit ietwat bangmakende percentage nog wat kracht bij te zetten: iets meer dan 10% van de vrouwen zegt zelfs erg teleurgesteld te zijn en “nog eens goed na te denken over de relatie” als Valentijnsdag wordt overgeslagen, wijst onderzoek van Groupon uit. Dan de laatste maar niet minst dreigende statistiek: 4% zegt wraak te nemen als Valentijnsdag wordt overgeslagen. Deze wraak kan beteken dat jouw geliefde een groot en duur ‘goedmakertje’ afdwingt of dat jouw verjaardagscadeau dit jaar koelbloedig wordt overgeslagen.

 

Nog maar 6 nachtjes slapen…
Gek genoeg bleek uit dezelfde onderzoeken dat mannen vaak opzien tegen deze internationale romantische dag… Maar gelukkig hoeft dat dit jaar niet mannen! We steken jullie een hart onder de riem en geven je de gouden – of beter gezegd: rood/zwarte – tip. Want een romantischer gebaar maken dan het ASICS Valentines Pack voor twee aanschaffen, kan haast niet.

Maar wees er snel bij, want over 2 nachtjes slapen is het V-day. Jouw redding is dat je nog tot en met zaterdag in onze 55 shops terecht kunt voor het valentijnscadeau van 2016! En ook onze webshop staat je bij in Valentijnsrace tegen de klok: voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Onmisbare valentijnsweetjes voor de vrouw…
Waar het voor de vrouw een dag is in de categorie “vol verwachting klopt ons hart”, is Valentijnsdag voor de gemiddelde Nederlandse man geen dag om naar uit te kijken. Sterker nog: bijna de helft van de mannen ziet er zelfs tegenop, zo blijkt uit onderzoek van Valentijnstips.com.

Ondanks dat mannen over het algemeen minder waarde aan Valentijnsdag hechten, is een misser op cadeaugebied ook bij de man al gauw gemaakt. Want maar liefst 55% van de mannen is wel eens teleurgesteld geweest in de valentijnsverrassing van zijn geliefde.

 

Dit jaar maken we V-day ook een feestdag voor hem
Daarom raden we je aan het dit jaar een keer anders aan te pakken, om zo V-day ook een feestdag voor vriend- of manlief te maken. In plaats van de geijkte cadeaus zoals parfum, bloemen en een diner voor twee, sla je dit jaar een nieuwe weg in. Want grote kans dat jouw valentijn niet zo van het zoetsappige is, maar wél blij wordt van de nieuwste sneakers. Verras hem daarom dit jaar met het ASICS Valentine’s Pack ! Een paar voor hem en een paar voor jou. In romantisch rood of stoer zwart, beide voorzien van leuke romantische details. Jij blij, hij blij = Happy Valentine’s Day!

Voor jouw Valentine’s Pack kun je nog tot en met zaterdag terecht in een van onze 55 shops! Ook onze webshop helpt je om van Valentijnsdag dit jaar een feestje voor twee te maken: voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!

Dit jaar sla je de plank ráák met jouw valentijnscadeau