Heropening The Athlete’s Foot Dordrecht

The Athlete's Foot Dordrecht 

Hoevelaken, 25 januari 2016 – Op 23 januari vond in Dordrecht de heropening van The Athlete’s Foot store plaats volgens het nieuwe Sport with Style-concept. Eigenaars Jeroen en Angelique Boelhouwer hebben drie The Athlete’s Foot stores en dit is de eerste die wordt verbouwd naar het nieuwe concept waarvan er inmiddels al twaalf in Nederland zijn.

De Boelhouwers startten in 2005 met een COACH-vestiging in Dordrecht, een jaar later kwam daar Breda bij gevolgd door een derde winkel in Gorinchem in 2008. “De stores draaien goed en we hebben de winkel in Dordrecht bovenaan de agenda gezet omdat we daar na elf jaar sowieso wilden verbouwen,” zegt Jeroen Boelhouwer. “Daarna gaan we Breda en Gorinchem aanpassen volgens Sport with Style. Dit nieuwe, heel eigentijdse concept staat als een huis, zo heb ik ook van collega-ondernemers gehoord. De uitstraling is hoogwaardiger en trekt een bredere doelgroep aan. We zijn er heel positief over en kijken uit naar de heropening, waar we vooral ruchtbaarheid aan geven via social media met acties en aanbiedingen.”

Het nieuwe winkelconcept van The Athlete’s Foot (voorheen COACH), inclusief bijpassende sport lifestyle kleding, spreekt een brede doelgroep aan. Ondernemers die ermee werken scoren significant beter en er zijn dan ook veel aanvragen van startende ondernemers in het lifestyle segment om zich bij de formule aan te kunnen sluiten.

“De Dordtenaren waren al bekend met The Athlete’s Foot en krijgen er nu een nieuw winkelconcept voor in de plaats, de dertiende volgens het Sport with Style-concept in Nederland. Ik feliciteer de ondernemers daar van harte mee en ben blij dat ze ook hun andere twee stores volgens het concept gaan verbouwen. The Athlete’s Foot blijft groeien, zowel internationaal als in Nederland conform onze gezonde en kwalitatieve groeistrategie,” aldus Jos van der Wolk, directeur The Athlete’s Foot Nederland.

Euretco heeft al sinds oktober 2014 voet aan Nederlandse grond met The Athlete’s Foot. De vliegende start met een toenemend aantal nieuwe vestigingen bevestigt het volste vertrouwen dat Euretco heeft in een succesvolle doorvoering van de formule in de andere bestaande winkels. Klanten kunnen bij The Athlete’s Foot onder meer terecht voor sneakers van Nike, adidas, Converse, New Balance, Vans, ASICS, Reebok, Puma, sport lifestyle kleding en een breed aanbod bijpassende accessoires. The Athlete' s Foot – sport with style.