Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

BramASICS TIGER EASTERPACK: WIN JOUW FAVORIET!Sumeyye

Wij geven maar liefst 6 paar sneakers weg uit deze lijn! Wat je hiervoor moet doen? Deel jouw originele Paas-pic op Instagram met #ASICSTIGEREASTER, #theathletesfoot en tag @theathletesfootnl en je maakt kans op jouw favo kicks uit het ASICS TIGER EASTER PACK!

In 9 van onze winkels liggen nu ook speciale ASICS paas-eitjes! Check hier de stores of shop je kicks direct online.

Het is al even lente, hier en daar pakken we al heerlijk warme dagen, de paaseitjes zijn al te verkrijgen in de winkels én zo ook het ASICS TIGER EASTER PACK, want nog even en het is Pasen!

ASICS gaat heerlijk. Ze hebben een ultieme combinatie weten te creëren met de tofste kleuren passend bij het seizoen; good work! Het Easterpack bestaat uit drie verschillende sneakers in de kleuren birch/birch, birch/coffee en white. Naast de combi met Pasen, geeft het pack ook net even die extra lente feeling door de samenhang in fleurige kleurtjes. Leuk feitje; deze kleuren komen ook overeen met de meest populaire modetinten van 2017 ;)

Sümeyye over het ASICS Easterpack:
‘’Ik heb al helemaal de lente feeling te pakken en mijn kledingkast is dan ook al omgegooid. De lentetinten staan inmiddels voorop en zo ook het Easterpack; ik ben er dol op! Meteen was ik al in love met de variant in birch/coffee. De kleurencombinatie sluit zo goed aan bij mijn stijl en outfits, en oh zeker niet te vergeten; ASICS biedt me toch altijd zo’n heerlijk comfort!’’

‘’Zelf zou ik gaan voor rustige tinten qua outfit, wil ik deze sneakers goed rocken. Zo zullen ze er extra uitblinken. Daarnaast ga ik ze niet wekelijks uit de kast trekken maar wil ik ze op bepaalde momenten in het daglicht zetten, zodat deze lovely kicks geen ‘standaard’ worden maar lekker speciaal en exclusief blijven binnen mijn collectie!’’

Asics easter pack

Bram over het ASICS Easterpack:
Allereerst natuurlijk, welke van dit Easterpack is mijn lievelings? Duidelijk de birch/coffee. De kleuren van deze schoen zijn makkelijk te combineren met mijn eerste spring shoppings. Je ziet veel rustige en nature based kleding in de schapjes liggen, zo zijn mijn eerste aankopen van deze lente ook geweest! Veel beige, zalmroze, bordeaux en bruin. Deze kicks passen daar perfect onder.

En dan, Pasen komt eraan; zo ook het festival seizoen! De eerste feestjes staan gepland en zo moeten ook de eerste outfitjes samengesteld worden. Naast dat deze Gel-Lyte V makkelijk te combineren is, lopen ze bizar lekker. En dat, is voor mij zo belangrijk als ik van 13.00 tot 23.00 sta te dansen bij een van de heerlijke festivals die aankomende weken op de planning staan!

 Asics easter pack