Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Wil jij gastblogger worden?

Wil jij gastblogger worden?

Gastbloggers gezocht

Ben jij een sneakerlover? Heb jij thuis een hele collectie sneakers en koop je het liefst elke week een nieuw tof paar? Vind je het ook nog eens leuk om over jouw ‘verslaving’ te schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

The Athlete’s Foot is op zoek naar diverse gastbloggers om onze blog-pagina verder uit te breiden met toffe content. Onze gastbloggers schrijven voor ons omdat ze het leuk vinden en doen dit dus op vrijwillige basis. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je hier niets voor terug krijgt. Het biedt jou de mogelijkheid om je eigen blogskills te verbeteren en jezelf in the picture te zetten als blogger via ons veel bezochte platform & onze social media kanalen. Uiteraard zijn wij ook niet vies van een tof cadeautje zo af en toe ;-)

Wat verwachten wij van onze gastblogger?
- 1 artikel per 2 maanden
- je blogs spreken aan qua toon en sluiten aan bij de belevingswereld van onze doelgroep (16-26, sneakerlovers)
- ze bevatten niet alleen persoonlijke touch maar zijn ook nog nuttig. Je leert op een leuke manier ook nog eens iets over een schoen, een ontwerper of bijvoorbeeld hoe je op fashion-gebied kunt zorgen dat je een sneakerproof look kunt creëren.

Ook blogger worden?
Ben jij echte sneakerlover en vind jij het leuk om te schrijven over je favoriete sneakermerken? Denk jij te weten wat de allernieuwste sneakertrends gaan worden of hoe je bepaalde sneakers goed kan combineren in diverse outfits voor zowel mannen als vrouwen?
Schrijf dan een korte proefblog en motivatie en mail die naar blogger@theathletesfoot.nl en wie weet zie je jouw blog binnenkort dan wel op onze website voorbij komen!

Wie zijn wij?
The Athlete’s Foot heeft een uitgebreid assortiment sneakers in de nieuwste trendy kleuren. Naast het ruime sneaker aanbod vind je bij The Athlete’s Foot ook een collectie kleding & accessoires. De collectie van The Athlete’s Foot bestaat voor het grootste gedeelte uit sneakers en accessoires van sportauthentieke merken. Denk hierbij aan o.a. Nike, Adidas, Converse, Asics, Puma en Vans.