Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Opening Eindhoven; The Athlete’s Foot blijft uitbreiden


Hoevelaken,  22 april 2016 – Vandaag vindt in Eindhoven de opening plaats van een The Athlete’s Foot store volgens het Sport with Style-concept. Het is alweer de vijftiende store in Nederland volgens dit nieuwe concept dat uiterst succesvol blijkt.

Eigenaar Gerard Griever had al een The Athlete’s Foot store in Eindhoven, maar deze nieuwe wordt veel groter. Daarnaast heeft Griever stores in Sittard en Maastricht. “De markt vraagt om grotere winkels. Vandaar dat ik heb besloten om in Eindhoven uit te breiden met een nieuwe winkel aan de Demer, de beste winkelstraat van de stad. De opening vieren we met dj’s die het hele weekend draaien en verder hebben we nog een aantal activiteiten gepland om consumenten in de watten te leggen. Ik heb hoge verwachtingen van onze nieuwe winkel en van het Sport with Style-concept. We zijn succesvol met The Athlete’s Foot, zowel qua producten als uitstraling van de winkels, en zijn bovendien in staat om nieuwe consumentengroepen te bereiken,” aldus Griever.

Het nieuwe winkelconcept van The Athlete’s Foot (voorheen COACH), inclusief bijpassende sport lifestyle kleding, spreekt een brede doelgroep aan. Ondernemers die ermee werken scoren significant beter en er zijn dan ook veel aanvragen van startende ondernemers in het lifestyle segment om zich bij de formule aan te kunnen sluiten. 

“De Eindhovenaren waren al bekend met The Athlete’s Foot en krijgen er nu een nieuw winkelconcept bij. Dit is alweer de vijftiende volgens het Sport with Style-concept in Nederland.” Jos van der Wolk, directeur The Athlete’s Foot Nederland feliciteert de ondernemer daar van harte mee. “The Athlete’s Foot blijft groeien, zowel internationaal (zoals in Italië, Finland en Frankrijk) als in Nederland conform onze gezonde en kwalitatieve groeistrategie,” aldus van der Wolk. “Volgende week openen we alweer een nieuwe store, deze keer in Hengelo.” 

 

Euretco heeft al sinds oktober 2014 voet aan Nederlandse grond met The Athlete’s Foot. De vliegende start met een toenemend aantal nieuwe vestigingen bevestigt het volste vertrouwen dat Euretco heeft in een succesvolle doorvoering van de formule in de andere bestaande winkels. Klanten kunnen bij The Athlete’s Foot onder meer terecht voor sneakers van Nike, adidas, ASICS, Converse, New Balance, Vans, Reebok, Puma, sport lifestyle kleding en een breed aanbod bijpassende accessoires. The Athlete' s Foot – sport with style.