Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Festival ready????

Bram

en de vetste festivals + outfits op een rijtje!

De lente is al even gaande, we merken al het een en ander van het warme weer en zeker niet onbelangrijk; het festivalseizoen is op komst! Welke festivals heb jij op de agenda staan en wat worden jouw outfits aankomend seizoen?

Zelf ben ik dol op festivals en word dan ook helemaal happy als ik eraan denk dat het seizoen in zicht is. De sfeer, vrienden om me heen, het warme weer; zo’n festijn is echt optimaal genieten. Hoewel ik niet per definitie een festivalganger ben, vind ik het toch leuk om er vooral een aantal in de zomermaanden te bezoeken.

Een leuk festivalletje uitzoeken kunnen we allemaal, maar ben jij ook al festival ready? Persoonlijk houd ik enorm van Ibiza styled outfits, maar met mij weet je het letterlijk nooit; ik verschijn überhaupt iedere dag wel in een ander ‘thema’, cuz ja why not? :) Heb jij al enig idee wat jouw outfit wordt? Ik heb het in ieder geval uitgezocht, en ik hoop dat ik je hiermee kan inspireren :) Afhankelijk van het weer heb ik twee combinaties gemaakt met uiteraard toffe sneakers als kers op de taart:

Festival

Zoals ik al aangaf houd ik enorm veel van Ibiza styled outfits. Dit zie je dan ook terug op de eerste foto. De kleur van het broekje vind ik super leuk en valt ook erg op. Daarom kies ik ervoor om het andere kledingstuk en de sneakers in basic kleuren te houden, maar alsnog fashionable. Foto twee geeft een wat stoerdere, swaggy look. Hier kies ik voor een tof grijs jurkje, mijn Vans, brilletje en wat accessoires om het af te maken. Deze look is wat geschikter voor slecht weer, combineer het jurkje met een panty en een leren jasje en you done! :)

Voor de mannen onder ons, ik ben jullie zeker niet vergeten :) Ook Bram heeft een outfit uitgezocht welke in mijn ogen absoluut festival waardig is:

Festival
Bram kiest voor een basic zwarte short, welke hij heel tof combineert met een kleurig shirtje, een cap en superstars. Super leuk :)

Hier nog even een aantal dope festivals die eraan komen:
• Vunzige Deuntjes - 29-30 juli
• SOLAR weekend - 5 t/m 6 augustus 
• Lowlands Festival – 18 augustus
• Encore Festival – 19 augustus

Zelf ben ik in ieder geval van plan om mezelf in mijn vetste sneakers te laten verschijnen bij Kingsland, WOO HAH! en Encore Festival.

Welke sneakers ga jij rocken en welke festivals pak jij aankomend seizoen? Plaats je meest toffe outfit inclusief jouw gekste sneakers, gebruik de hashtag #TAFsneakerstyle en maak kans op een paar sneakers naar keuze! Ik ben benieuwd! :)

Ben jij nog op zoek naar dat ene paartje festival sneakers? Check dan onderstaande sneakers sowieso even:

 SuperstarConverse Vans