Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Alweer een tijdje geleden maar wat hebben we een hoop meegemaakt weer, zo hebben we opnieuw auditie's gehouden voor onze wedstrijdgroepen en zo zijn we ook volop bezig geweest met onze jaarlijkse eindshow.

Verder hebben we ook nog als voetenmodel gestaan voor de nieuwe collectie samen met mijn vriendin Nienke. Samen met de trein zijn we vanuit Oss naar Hoevelaken gegaan en wat hebben we een lol gehad, om de fotoshoot zelf te doen was ook echt super gaaf en een top ervaring. Hoe leuk is het om sowieso alle nieuwe sneakers te zien en dan ook nog als (voeten)model te staan. Super tof!

Fotoshoot Fotoshoot   Fotoshoot

Ik heb het lekker druk gehad afgelopen weken, zeker in combinatie met mijn examenweken van het MBO. Maar.. ik mag allang blij zijn want ondanks alle drukte van het EK, het NK, de audities en eindshows ben ik toch lekker over naar mijn afstudeerjaar! :-)

Afgelopen weekend hadden wij onze generale en zondag 2x onze jaarlijkse eindshow. De eindshow werd gehouden bij ons in Oss in de Groene Engel. Het thema dit jaar is The Movieshow. We hebben alle leeftijdsgroepen van de regulieren lessen een film gegeven en vanuit daar dansen op gemaakt. Super leuk dus! We hebben hard getraind met z’n allen. Zaterdag hadden we de hele middag doorloop en repetities gehad met alle dansers. Alle kleding, make-up, choreo's en de volgorde van de dansgroepen werden duidelijk en concreet doorgenomen zodat iedereen wat, waar, wanneer en hoe. Voor de rest hebben we veel samen met licht en geluid samen gezeten en vele dingen bekeken. Alle doorlopen waren geweest en de einddans met alle dansers zat er gelukkig goed in!
Rond 15:30 uur waren we klaar en konden alle dansers nog even lekker naar huis en genieten van het mooie weer. Zondag om 12:00 uur was ik alweer aanwezig. De kleedkamers waren goed ingedeeld en onze visagiste kon starten met alle schmink en make-up. Op het laatste moment konden we nog even snel de plaatsen en plekken doornemen. De spanning steeg! De muziek en film weren gecheckt en de deuren konden open voor show 1.
Om 14:00 starten we met de eerste show, deze ging aan 1 stuk door en rond 15:00 waren we klaar. We hadden maar 15 minuten pauze; een kledingwissel en supersnelle wissel van publiek want om 15:15 begonnen we alweer met show 2.

 Dans Dans Dans


Alle dansers genoten en we hadden mooi weer zodat de kinderen in de tussentijd buiten even frisse lucht konden halen. Zoals ik al had verteld was ons thema ' The Movieshow' en daarin dansten we bijvoorbeeld op Grease, Annie, Step-Up, High School Musical, The Wiz, James Bond en The Lion King. Ik heb zelf meegedanst in Grease , Step up en The Wiz.
Aan het eind van show 2 bedankte we alle hulpmoeders en kinderen en kreeg iedereen een hele mooie roos. Zelf werden we ook bedankt en kregen we een grote bos bloemen, super lief!

Deze week is alweer onze laatste les/trainingsweek en dan hebben we even vakantie stop. Afkicken dus, 4 hele weken zonder dansen OEII!
Het was echt heel leuk en mooi om dit mee te maken en op te zetten samen met alle kinderen. Ik ben super trots op iedereen en klein beetje extra trots op al mijn nieuwe hiphop wedstrijd groepen die binnen 4 weken gewoon gehele nieuwe choreo's hebben geleerd en deze gewoon super gedanst heb-ben! De namen van de nieuwe groepen zijn ook goed bevallen. Wij heten vanaf dit moment: Dance-finity - Black IllusionZ - Beat Reflextion en WE AWARE. Jullie zullen hier nog veel van gaan horen denk ik! :)

Iedereen een fijne vakantie! Veel liefs en tot snel!