Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

The Hitman's Bodyguard

The Hitman's Bodyguard

The Hitman's Bodyguard


Spanning
, sensatie, keiharde actie en tussendoor een flinke dosis humor: The Hitman's bodyguard draait vanaf 17 augustus in de Nederlandse bioscopen. Bij The Athlete's Foot maak je kans op exclusieve premieretickets voor deze actiefilm. Hoe? Lees dan snel verder!

Opnames in Nederland
Een groot deel van de film speelt zich af in Nederland. Hiervoor werd o.a. Amsterdam flink op stelten gezet. Zinderende actiescenes en spannende achtervolgingen werden opgenomen in en rond de AMsterdamse grachten en dat gaf heel wat spectakel! Er doken eerder al beelden op van auto's die zonder pardon de gracht in werden gereden en Samuel L. Jackson die in een speedboot die door de grachten scheurt.
 
The story
Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt. Om zijn ‘triple A-status’ weer terug te krijgen moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Samuel L. Jackson). Kincaid moet getuigen tegen één van zijn voormalig opdrachtgevers, de moordlustige Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich (Gary Oldman). De haat tussen Bryce en Kincaid zit diep, maar nu zijn ze op elkaar aangewezen om binnen 24 uur van Londen naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag te reizen terwijl er een ware klopjacht op hen geopend is. Bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag; alles wordt uit de kast getrokken om te voorkomen dat Kincaid een getuigenis aflegt. In de actiekomedie zijn de overige hoofdrollen weggelegd voor Elodie Yung en Salma Hayek.

Nederlandse sterren
Naast de grote Amerikaanse namen spelen er ook een flink aantal Nederlandse acteurs mee, zoals Barry Atsma, Nootje Herlaar en Abbey Hoes. 

Premiere 14 augustus
Rode loper: check. Beschoten auto's (inclusief special effect rook): check. Grote bus met DJ: check --> Maandag 14 augustus ging de film in premiere in Pathe Amsterdam Arena. Langs de rode loper tal van journalisten van o.a. Shownieuws, RTL Boulevard en vele fotografen. Eenmaal over de rode loper kon de film beginnen. Laura Ponticorvo opende de avond en sprak kort met Tine Joustra, die door een 6-tal bodyguards de zaal in werd gebracht. Tine is een van de Nederlandse actrices die een rol speelt in de film. Zij vertelde over haar scene met Samuel L. Jackson en schetse een beeld van hoe het er op de set aan toe ging. Daarna kon de film van start en zoals gezegd; spectakel, actie, humor: werkelijk alles wordt uit de kast getrokken in deze actiefilm.
 

Wil jij naar de film?
Wil jij tickets winnen voor The Hitman's Bodyguard? Ga dan naar onze Facebook-pagina en maak kans! Winnaars krijgen maandag 4 september automatisch bericht.