Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

“Beregoede Honey Ginger Pack”


Tja Honey, Honing. Op de een of andere manier doet mij dit denken aan Baloo uit Jungle Book. Je weet wel die beer die een goed bijennest niet met rust kan laten. Dat heeft natuurlijk niets met sneakers te maken, maar het is en blijft een heerlijke jeugdherinnering toch.. Wat een introductie van een nieuw sneakerdesign eigenlijk..

“Beregoede Honey Ginger Pack”
Stiekem hoop ik dat je na de introductie ook denkt aan Baloo bij het zien van deze sneaker. Oké genoeg gekkigheid. Nu naar de sneaker waar ik het met jullie over wil hebben. De ASICS Tiger Gel-Lyte Honey Ginger.

De ‘Honey Ginger’ wordt op een perfect moment van het jaar gereleased voor het ultieme herfstgevoel. De Herfst/Winter collectie van ASICS wordt dus uitgebreid. Jij als sneaker liefhebber kan je hart ophalen door de vele suède panelen in verschillende lichtbruin tinten. De witte middenzool maakt het een strak model met daarin Gel demping. Afgemaakt met de rubberen zool zodat je de koudere dagen in stijl en met droge voeten door komt.
Bijzonder aan dit pack is dat beide versies in hetzelfde design worden gepresenteerd. Een limited combinatie van ASICS die je kunt scoren.

Festivals
Ben je ze nu nog niet zat na de winter en wil je ze vaker dragen? Dan verwacht ik dat dit zomaar een graag geziene sneaker wordt voor festival seizoen 2018. Ik weet ook dat het nog ver weg is, maar met deze kleur kun je wel wat stof hebben en met een unieke kleur een lekker statement maken op de vetste feesten.
Ready to become a lucky owner?
De Gel-Lyte Honey Ginger is het meer dan waard om je spaargeld aan uit te geven. Toch is het lekker als je ze kan winnen. Wil je kans maken? Check dan deze link!