Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Sneakers opbergen


Iedere sneakerhead droomt over een eigen sneakerroom. Want je sneakers liggen nu overal en nergens: in je slaapkamer, onder de trap in de gang, in de garage, in het rommelhok, op zolder..dat wil je niet!
Je kunt nooit dat ENE paar vinden die je juist vandaag aan wilt hebben om je outfit compleet te maken! Oké, true, we krijgen nooit zo’n super vette kast als DJ Khaled gebruikt, maar we kunnen het op zijn minst proberen! Daarom hebben wij de … vetste ideen op een rijtje gezet hoe jij je sneakers mooi kan presenteren (vooral voor jezelf natuurlijk).
sneaker room


1. Sneakerdoos XXL
Dit is natuurlijk de droom van iedere collector. Een XXL schoenendoos van jouw favoriete sneakermerk. De doos is te maken in verschillende maten, maar de meeste XXL dozen zijn geschikt voor 15 paar sneakers! Maar hoe kom je hier nou aan? Je kan ze op diverse site’s uit Amerika laten kopen, maar misschien ken je zelf wel een handige Harrie. In dat geval met deze link open je een pfd bestand met informatie over het maken van een sneakerdoos XXL. Ik ga het proberen! 

Image result for sneakerbox xxl

2. Sneakerdozen stapelen
Wanneer je echt een sneakerhead bent, verzamel je naast de sneakers ook de originele doos. Heb je deze nog? Dan kun je deze mooi opstapelen! Het kost wat ruimte, maar je krijgt zo wel een heel vet beeld. Mocht je zo veel paar hebben dat je niet meer weet waar welke sneaker staat? Dan maak je er een foto van, en plak je deze op de doos! Zo hou je toch het overzicht, en het staat super tof!

3. Sneakerklok
Niet perse een opberg tip, maar wel een tof idee om met je oude sneakers iets tofs te doen. Kun jij het niet over je hart verkrijgen om je oude sneakers te verkopen (of nog ergens: weg te gooien)? Zoek dan minimaal 6 paar uit en maak een sneakerklok! Om dit op te hangen ben je niet veel geld/tijd kwijt. Koop een klok met alleen één grote en één kleine wijzer. Hang 12 plankjes op (pas wel op dat je ze goed recht ophangt zodat de uren goed staan). En klaar is je sneakerklok! Supertof!

Image result for sneaker clock

4. Sneakerkast
Heb jij bijna net zoveel sneakers als kleding? Waarom dan geen sneakerkast naast je kledingkast? Een makkelijke manier om al je sneakers kwijt te kunnen zonder dat ze blootgesteld worden aan de zon wat kan zorgen voor verkleuring! Als je toch wilt dat je sneakers zichtbaar blijven, is een open kast natuurlijk ook een super goede oplossing voor het netjes organiseren van al jouw sneakers!

5. Planken
Heb jij een ruimte over in je huis? Of vind je het gewoon super vet om je sneakers te presenteren als een winkel? Ga dan opzoek naar planken (onzichtbaar ophangsysteem)! Voor niet al te veel geld heb je diverse maten planken in je kamer! Om het helemaal af te maken kun je ‘plakspotjes’ ophangen om je vetste sneakers op te laten vallen!

6. Wandrek
Nieuw in de sneakerverzamel wereld? Maar wil jij wel je sneakers op een leuke en efficiente manier opbergen? No problem! Met een wandrek zorg jij voor een leuke manier om je sneakers te presenteren!