Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

TSUGI KORI is ON

Maak kennis met de PUMA TSUGI KORI        

Kort geleden heeft PUMA het nieuwste model uit de TSUGI serie gereleaset: de TSUGI KORI. Na de Netfit en Shinsei is daarmee een vervolg gegeven aan de populaire collectie van PUMA. Net als zijn voorgangers bevat ‘ie een aantal specifieke details en die zijn het waard te delen. Niemand minder dan R&B-Starboy The Weeknd heeft als PUMA representative voet gezet op Japanse straten. Het model is niet om zomaar op rond te lopen, maar een duidelijk boodschap achter te laten. De slogan rond dit Japanse juweel is duidelijk: “Run the Streets”

Warm in de herfst en winter

De high-top TSUGI KORI is speciaal ontworpen voor de koudere maanden van het jaar. Dit komt door de sok constructie die in de sneaker is verwerkt. Het voelt net alsof je in dikke sokken aan hebt, dus het advies is om het te houden bij dunne sokken als je de TSUGI KORI draagt. Vooral je enkels zullen het erg warm krijgen, want het dikste gedeelte van de sok constructie is daar te vinden. Krijg je dan automatisch zweetvoeten? Zeker niet! Het bovenwerk is zo ontworpen dat je voeten nog steeds kunnen ‘ademen’ door gaatjes aan de zijkanten. Ook is de ‘ie waterproof. Maak je dus geen zorgen op regenachtige dagen.

Technologie

In alle uitingen van de TSUGI KORI komt de Japanse straat terug. Een winkelstraat als duidelijkste voorbeeld. Het model trekt Japan-geïnspireerde innovatie mee in de sneaker industrie en durft daarmee te pronken. Naast deze Japanse is de IGNITE technologie vertegenwoordigd in de zool voor de ultieme demping. 

WIN een paar TSUGI KORI sneakers!

Deze sneaker past ongetwijfeld in jouw sneaker verzameling. Wil jij kans maken? Upload dan jouw foto in ‘Japanse Style’ op https://a.pgtb.me/ZRgdNW. Wie weet run jij binnenkort de streets met de high-top KORI silhouette.