Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

DONEER EN WIN EEN JAAR LANG GRATIS SNEAKERS


DONEER EN WIN EEN JAAR LANG GRATIS SNEAKERS
Serious Request – 18 t/m 24 dec 2016

Serious Request

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken en dat betekent dat Het Glazen Huis van Serious Request weer in een stad in Nederland komt te staan! 3FM Serious Request zal geld in zamelen voor het goede doel. Dit jaar zal het plaats vinden in Breda. Laat The Athlete’s Foot daar nou ook een winkel hebben :)

Van 18 t/m 24 december zal The Athlete’s Foot geld inzamelen voor het goede doel. Dit jaar staat 3FM Serious Request stil ‘de Stille ramp’ longontsteking. Jaarlijks sterven 900.000 jonge kinderen aan deze ziekte. The Athlete’s Foot heeft de hele week toffe activiteiten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ‘de stille ramp’!

Hoe doen wij (én JIJ) mee?

De hele week zullen wij bij onze winkel in Breda (Lange Brugstraat 7, Breda) op verschillende manieren geld in zamelen. Voor de winkel staat een wervelwindmachine ‘Kortingstornado’. Hier kun jij kortingsbonnen verdienen of zelfs een gratis paar sneakers! Voor een kleine donatie kun jij 30 seconden in de cabine staan en grijpen naar de kortingsbonnen!

 

Naast deze kortingstornado zal er ook een grijpmachine staan! Grijp jij je gratis sneakers? Dat willen wij graag zien! Voor een kleine donatie maak jij kans op toffe prijzen. Naast sneakers liggen de caps, cleaning-producten, toffe kortingen letterlijk voor het grijpen!

De hele week vindt er een DJ–Event plaats in de winkel. Elke dag draaien er verschillende DJ’s om het super gezellig te maken in de winkel! Dus kom jij in de winkel langs, weet je zeker dat je los kan gaan op de tofste beats. Wil je zelf draaien? Meld je dan aan via onze website.

Op donderdag 22 december gaan wij helemaal uitpakken! Wij zijn in het park Valkenberg aanwezig met een hele toffe Winterse stormbaan. De Winterstormbaan zal door Juvat Westendorp (bekend van o.a. So You Think You Can Dance & Goede Tijden, Slechte Tijden!) gehost worden! Zien we jou een snellere tijd neerzetten dan Juvat op de Winterstormbaan? Dat willen wij graag zien! Voor een kleine donatie mag jij onze stormbaan betreden en kun jij jezelf in het zweet werken voor de kinderen die lijden aan longontsteking! Naast dat jij hiermee het goede doel steunt, kun je ook nog eens in prijzen vallen! Zet jij de snelste tijd neer? Dan win jij één jaar lang gratis sneakers!

Winterstormbaan

Ook zijn we op donderdag 22 december aanwezig zijn met ons The Athlete’s Foot Streetstyle-team! Zorg er dus voor dat je je vetste sneakeroutfit aan hebt! Misschien word jij wel gespot en zetten we jou op de foto! Naast het Streetstyle-team zullen wij ook met een polaroid camera rondlopen. Wil jij een leuke foto als aandenken aan Serious Request 2016? Voor een kleine donatie sta jij met al je vrienden op een polaroid foto!

Tot 22 december in Breda!