Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Serious Request 2016 – Breda

De hele week al is The Athlete's Foot in Breda actief met Serious Request. Van dinsdag tot en met zaterdag 24 december draaien er diverse DJ's in de winkel (kom langs & enjoy the music!), je kunt een kansje wagen in de prijzencabine of je geluk beproeven met de grijpmachine (oef..dat is nog best lastig!). Uiteraard kun je instore ook de tofste collectie sneakers bekijken, we hebben SALE dus mocht je nog een tof paar sneakers voor de kerst willen...sla je slag!

Donderdag 22 december stond The Athlete’s Foot met de winterstormbaan in het Valkenbergpark in Breda in Winterwonderland. Onder leiding van Juvat Westendorp (bekend van o.a. SYTYCD, GTST en de nieuwe bioscoopfilm ‘Onze Jongens’) kon je voor €2,- één keer of voor €3,- twee keer over de stormbaan om de snelste tijd neer te zetten. Je deed dit natuurlijk niet zomaar! De €2 of €3 wordt aan het eind van de actieweek gedoneerd aan Serious Request en jij maakte kans op een jaar lang gratis sneakers van The Athete’s Foot. Win-win situatie dus! :-)

SR16SR16

De hele dag door werden er steeds snellere tijden neergezet. De echte struggle zat hem aan het eind van de baan, waarbij je omhoog moest klimmen op een soort traptreden. Hier werde nbij de meeste deelnemers kostbare (mili)seconden verspild. 
Juvat heeft diverse keren live uitgezonden via Facebook. Heb jij de filmpjes gezien? Check ze bijvoorbeeld hier, hier en hier

SR16SR16

Maar snelle tijden zijn er om gebroken te worden. Bij de dames liep dit uiteen van 23 seconden tot een kleine 8 seconden. Karlijn zette de snelste tijd neer (7:88!) en won bij de meiden! Bij de jongens lag het dicht bij elkaar, maar Luica was de winnaar met 8.86. Helemaal aan het eind leek een ander nog met de prijs er vandoor te gaan, zijn tijd was 8.87, minimaal verschil dus!

Na sluitingstijd reikte Juvat de prijzen uit aan Luica en Karlijn. Feestelijke confetti en een applaus maakte het feest compleet. Beide winnaars mogen een jaar lang gratis sneakers uitzoeken bij The Athlete’s Foot in Breda.

SR16SR16

Nog tot en met zaterdag staan er diverse DJ’s in de winkel en kun je met de grijpmachine of prijzencabine prijzen winnen. De complete opbrengst brengen we zaterdag 24 december eind de middag naar het Glazen Huis.
Zien we je in de winkel?!