Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Heehallo allemaal!!

Hier ben ik weer met een gloednieuwe blog, deze zal niet zo lang zijn als mijn vorige want die was echt extreem lang haha!
Allereerst ben ik zo goed als geslaagd voor mijn opleiding en ben ik eindelijk bijna klaar!! Jeeeeej! Doei MBO school , hallo werken en nog meer dansen !! ( hallo uiteindelijk meer schoenen kopen hahaha!)
Er zijn weer een aantal dingen gebeurd op dans, school en sneaker gebied!
Zoals in mijn vorige blog vertelt ben ik ( logisch) helemaal gek van sneakers en merk kleding. Mijn voorkeur qua schoenen ligt helemaal bij de sneakers , mijn favoriete sneaker merk is Nike en Adidas. Qua kleding ligt mijn voorkeur totaal bij Adidas, wat hebben die toch gave kleding…. Helaas is het wel zo dat mijn salaris elke maand flink op gaat aan zo’n hobby/verslaving..
Op dit moment vind ik de nieuwe Nike Airmax schoenen echt geweldig , je hebt ze in zoveel verschillende kleuren en je word er gewoon helemaal vrolijk van!
Ze zijn hartstikke leuk te combineren met een wat stoerdere kleding look maar ik denk dat je ze ook leuk kan combineren onder een jurkje!
Welke kleur vinden jullie het leukst voor aankomende zomer en wat zouden jullie hier bij combineren? Ik denk namelijk dat ik ze ELKE dag zou dragen..


Ik heb helaas maar ini-mini voetjes en heb dus maatje 36.. Ene kant een voordeel maar aan de andere kant ook een nadeel. Het voordeel is dat je meestal goedkoper uit bent qua schoenen kopen omdat je vaak in de kindermodellen valt.. Het nadeel is wel dat je soms niet de schoenen aan past die je echt heel heel heel erg graag wilt.. #evenhuilen..
Maar niet getreurd bij de kids afdeling hebben ze ook gave schoenen en zo heb ik laatst deze gave Nike Air Huarache Run Ultra besteld en kijk mooie kleur roze!!!!!! ❤

 

Op dansgebied zijn er ook dingen veranderd, zo hebben wij voor alle wedstrijd dansers een officele The Athletes Foot Cap gekregen die wij met trots mogen dragen tijdens de Nationale en Internationale wedstrijden.
Zoals in mijn vorige blog vertelt ben ik gekwalificeerd voor het EK in Polen, dit zal in Walbryzch plaats vinden en ik heb geen flauw idee hoe Polen / de stad zelf er uit zal zien. Op dit moment ben ik eerst nog druk bezig met mijn laatste ranking wedstrijd die inmiddels al VOLGENDE WEEK 15 april is voor eventueel nog een WK plaatsing. Het is nog even flink werken en trainen maar dan heb je uiteindelijk ook iets.
We hebben een team switch gemaakt en we hebben een hele grote gloednieuwe crew genaamd : X-Treme Move.


Hier dansen in totaal ca. 20 dames in en samen met een extra coach Bart gaan we de wedstrijden knallen. Vele trainingsuren gaan hier in zitten maar het resultaat zal dadelijk prachtig zijn!
We zijn ook al naar het NK toe aan het werken , deze zal 20 en 21 mei plaats gaan vinden in Waalwijk!
Ik heb nog steeds stress voor mijn EK outfit, welke schoenen moet ik dragen onder mijn solo setje? Dit is een foto van mijn afgelopen internationale wedstrijd waar ik mezelf toen officieel gekwalificeerd heb voor het EK.


Uiteraard zal ik de rode TAF cap gaan dragen , dus kunnen jullie mij helpen?
Ik hoop dat jullie deze blog weer leuk vonden en ik hoop dat ik de volgende keer jullie goed nieuws kan/mag vertellen op dansgebied!
En waarschijnlijk zal ik ook weer vele nieuwe sneakers/kledingstukken gekocht hebben en daarover vertellen!
Dikke kus en tot de volgende keer!
Desire !