Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Beetje sporten na een feestje. Kan gewoon.


Zoals ik in m’n vorige blog zei: “In het leven zijn er genoeg leuke dingen om te doen dus geniet ervan want je hebt er maar één”. Ik doet dat door regelmatig nieuwe ervaringen op te doen. En die ervaringen kunnen echt van alles zijn, zoals een keer gerechten eten die je nog niet kent of meedoen met activiteiten waarvan je nooit had gedacht er ooit aan mee te doen. Zo heb ik een keer spontaan meegedaan met een ‘Spartan Workout’…
Maar om bij het begin te beginnen: Eind februari was ik een weekendje in Nijmegen. Op de zaterdagavond had ik daar een optreden en ik vierde daar ook tegelijkertijd mijn verjaardag. M’n Nijmeegse vrienden wisten daarvan en, zoals je op de volgende foto kunt zien, feliciteerden zij mij op een speciale manier. (Many thanks guys!)

Rochand

Het was echt een hele leuke avond geworden die tot in de vroege uurtjes doorging. Achja, het feest heet niet voor niets The Morning After. Ik was daar met een squad uit Rotterdam maar aan het einde van de avond waren we gewoon te moe om terug te rijden dus gingen we naar een hotel om wat slaap te pakken. Persoonlijk vind ik het altijd zonde van de dag om tot laat uit te slapen en was ik daarom alweer ‘vroeg’ wakker. Iedereen sliep nog dus nam ik maar eens een kijkje op Facebook. Na wat swipen werd ik eraan herinnerd dat dezelfde Nijmeegse vrienden op deze zondag een gratis uurtje Spartan Workout organiseerden. Dit klonk wel interessant en het was iets wat ik nog nooit had gedaan dus kreeg ik gewoon zin om lekker met die workout mee te doen.

The Rotterdam squad totally wasn’t ready for this maar ik kreeg ze toch zo ver om met mij mee te gaan naar de Riverland gym. Eenmaal daar aangekomen waren wij zelfs als eerste aanwezig. De rest van het workout-team had sowieso vette moeite met wakker worden vanwege de brakheid. Wij hadden dat natuurlijk ook. Uiteindelijk was het workout-team toch compleet en ging de Spartan Workout van start. Het begon lekker chill met een warming up. Beetje strekken, springen en nog wat chille dingen. Maar toen de warming up voorbij was startte het andere feest. Allerlei intense oefeningen en proberen te rennen terwijl je werd vastgehouden. Het uurtje leek wel twee uur! Nu moet ik erbij zeggen dat ik toch aardig sportief ben en totaal geen watje maar de workout die ik daar kreeg was best pittig. En dan was dit slechts een soort workshop! Er zijn vast genoeg andere oefeningen die we niet hebben gedaan dus vette respect voor die echte Spartans. Maar we hebben er wel erg van genoten en Mercy, onze instructeur, was ook super chill. Zeer positief ingesteld en hij wist ons ook goed te motiveren. Maarja, welke gekken gaan er super brak na een dikke fissa en slechts één tot twee uur slapen nou zo’n Spartan Workout doen? Wij dus.