Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

The Weeknd

The Weeknd


Als er op dit moment één ster alles aan doet om zichzelf aan de top te werken dan is het The Weeknd wel. De artiest die bekend werd met het nummer ‘Can’t feel my face’ is niet meer weg te denken uit de muziekscene. Hij won afgelopen weekend tijdens de MTV EMA’s de prijs voor ‘Best Video’ met zijn nummer ‘Starboy’ in collab met Daft Punk.
Heb jij zijn super vette optreden gemist? Check hem dan hier. Ook hier draagt The Weeknd PUMA sneakers of course!

PUMA tekent met The Weeknd haar 4e grote ster die als ambassadeur van PUMA door het leven gaat. Rihanna, Cara Delevinge en Kylie Jenner ( op dit moment het gezicht van de PUMA Suede) gingen de superster al voor. Nu komt het nieuws dan ook eindelijk naar buiten: PUMA lanceert de ‘Run the streets’ campagne met The Weeknd als HET gezicht! Deze PUMA lente/zomer collectie van 2017 zal sport & style dicht bij elkaar brengen. En wie kun je daar nou beter voor gebruiken dan The Weeknd?!

Afbeeldingsresultaat voor puma the weeknd 
Foto: PUMA

Kun jij nou niet wachten om op nieuwe sneakers te lopen die styleicoon The Weeknd ook in zijn persoonlijke collectie heeft? Dan heb ik goed nieuws voor jullie! Check de webshop voor super vette PUMA sneakers van The Athlete’s Foot!

Puma Suede PUMA Suede PUMA Suede