Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

15578497_1239630586123212_6787197387039697301_n_poster

Ooit waren ze de beste vrienden, maar sinds Axel (Leo Alkemade) zijn familie en Suriname inruilde voor Nederland heeft hij zijn broer Virgil (Edwin Jonker) nooit meer gesproken. Tot nu toe, want hun moeder (Beppie Melissen) roept de hele familie bij elkaar in haar pension, omdat ze van de Loekoevrouw te horen heeft gekregen, dat ze niet lang meer te leven heeft. De toch al gespannen sfeer wordt er niet beter op, als Axel en Virgil tijdens het welkomstdiner gelijk ruzie krijgen en Axels dochter Wonnie (Pip Pellens), die stage loopt in Paramaribo, ook zwanger blijkt te zijn.
Axel wil direct terug naar Nederland maar strandt ergens diep in de jungle bij de indianen. Zijn vrouw Victoria (Fockeline Ouwerkerk) gaat samen met zijn broer Virgil op pad om hem te zoeken, maar komen na een angstig avontuur bij een resort aan, waar de zus van Victoria (Sanne Vogel) Surinaamse vrouwen wil laten afvallen. Alleen de eigenaar van dit resort (Sergio IJssel) kan haar waarderen, tot frustratie van zijn eigen vrouw (Sanne Langelaar). 
De chaos is compleet als de vader van Wonnie’s kind maar niet wordt gevonden, de familievete een hoogte punt bereikt als er goud in het spel blijkt te zijn, Axel door de oude Indiaan (Jorgen Rayman) op het juiste pad wordt gezet, terwijl zijn broer Virgil en zijn vrouw een wel erg tropisch avontuur beleven diep in de jungle.

Tuintje in mijn Hart is een avontuurlijke, emotionele en romatische rollercoaster in een land waar het lijkt of iedereen gek wordt door de hete Surinaamse zon…

 

Bij The Athlete's Foot maak je deze week kans op premièretickets voor de premiere op maandag 27 februari 2017. Hoe? Dat is makkelijk:
1. Ga naar deze link 
2. Geef antwoord op de vraag en vul jouw gegevens in
3. Doe een schietgebedje 
4. Maak kans!
De gelukkige winnaar maken we vrijdag 24 februari bekend.

ps. heb je nou niet gewonnen? Niet getreurd, vanaf 24 febrauri verloten we ook nog eens bioscoopkaartjes voor de film. Deze kaartjes zijn in meer dan 100 bioscopen in Nederland in te leveren, dus kun jij alsnog met jouw beste vriend of vriendin een avondje naar de film!