Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

VERRAS JOUW VALENTIJN

Valentijn

Valentijnsdag is dé dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. In Nederland zien we vooral veel rozen, snoepjes en chocolade. Oh, en vergeet die ontzettend foute, mega-kaart met rozen, hartjes en liefdesquotes niet. Lekker cheesy!

Wist je dat in Duitsland vaak een cupido-achtig varkentje wordt gegeven? Dit staat symbool voor lust en geluk. We weten eerlijk gezegd niet zo goed wat we hiervan moeten vinden. 
In Italië bevestigen geliegden hangslotjes aan bruggen, hekken of lantaarnpalen en gooien de sleutel weg: hun manier om hun eeuwige liefde te tonen. Deze traditie is inmiddels ook overgeslagen op toeristen, die bijvoorbeeld in Parijs hun slotje aan bruggen hangen en de sleutel in de Seine gooien. Niet echt meer een 100% Valentijnsdagtraditie meer dus.
Onze favoriet: in Japan ontvangen alle vrouwelijke collega's op 14 februari chocolade. En...1 maand laten is het White Day en op die dag kunnen mannen als blijk van waardering de vrouwen witte chocolade trakteren. Kijk, dat zijn nog eens leuke manieren om de liefde te vieren!
In Korea kunnen ze er ook wat van. Daar vieren ze elke 14e dag van de maand de liefde. In juni is het kusdag, in december knuffeldag, white day (zie Japan) in maart. Love all over! We like it!

   

Leuk hoor, al die chocolade, slotjes, vakentjes en nog meer chocolade. Maar we snappen dat je pas écht blij wordt van een paar nieuwe sneakers! ;-) It's your lucky day! Verras jouw Valentijn met ASICS sneakers. Vul hier de gegevens in van jouw geliefde en maak kans! Maandag 13 februari maken we de winnaars bekend, zodat je op 14 februari deze sneakers als in huis kunt hebben om je Valentijn te verrassen.