Bel ons op 033 – 253 25 02

Shopping Bag ( 0 )

Winkelmand is leeg

Sneakers voor het voorjaar en de leukste manieren om ze te combineren.

Isabel Beugels - Het zonnetje begint weer te schijnen en de winterjas kan langzaam vervangen worden door die van de zomer. Om nu helemaal te stralen dit voorjaar zijn nieuwe sneakers wel een must, er zit veel meer in je sneakers dan je denkt. Door ze op verschillende manieren te combineren of ze net ietsjes aan te passen krijg je een hele andere look.

Puma sneakers
Puma komt dit voorjaar ook met iets nieuws samen met Cara Delevingne hebben ze een sneaker collectie uitgebracht genaamd The Basket Heart. De sneakers onderscheiden zich van de andere door de enorme veters die erin zitten. Eigenlijk zijn witte schoenen met alles te combineren maar hieronder staat een leuke look. Door voor een simpele jeans en shirt te kiezen, komen de schoenen en de jas nog beter uit. Ideaal voor naar het werk of school maar ook handig voor een dagje uit.

PUMA Basket


Old school Vans veroveren de modewereld weer
Iedereen kent ze denk ik wel, de enige echte old school Vans. Het model zit eigenlijk al in de collectie vanaf het begin in 1966. Sommige jaren wat meer gewild dan andere, maar dit jaar zijn ze helemaal terug en laten we eerlijk zijn eigenlijk moet je deze Vans als sneakerliefhebber wel in je kast hebben staan. Bij de Vans vind ik het leuk om voor een stoere look te gaan. Met dit luipaarden printje en leren jasje gaat dat zeker lukken.

 Vans

 

 

adidas Gazelle Pink
In de jaren 80 zijn de adidas Gazelle al eens uitgebracht nu maken ze net zoals de Vans een come back alleen in nieuwe kleurtjes. Baby roze en blauw komen dit voorjaar helemaal in en dat zijn ook net de kleuren waarin de adidas Gazelle zijn uitgebracht. Leuk te combineren met een jurkje en een spijkerjasje.

 Gazelle

 

 

Nike Air Thea Beige
Nike Air is eigenlijk voor alle seizoenen maar in deze beige kleur zijn ze extra leuk voor het voorjaar. De Nike Air Max Theas zitten heerlijk en zijn makkelijk te combineren, maar door de rustige kleur is het juist leuk om in de kleding iets opvallends te verwerken zoals in de look hieronder.

 Nike Air Max Thea