adidas Continental 80

Na zijn heruitgave in juni als onderdeel van de doorlopende 'Yung'-serie, keert adidas Originals terug met de Continental 80 in twee neutrale uitvoeringen. Met een wat luxere uitstraling dan eenvoudige tennisstijlen zoals de Stan Smith, is de Continental een technologische aanvulling op de iconische sneakers uit de jaren 80. Het toevoegen van een schuimgedeelte aan de wreef zorgt voor extra manoeuvreerbaarheid en demping tijdens het lopen. Het model sluit naadloos aan op de gelanceerde adidas Powerphase. Niet alleen echte adidas-fans vinden de Continental helemaal te gek, ook de jonge generatie is super enthousiast!

 
 

Tot grote vreugde van alle sneakerheads heeft adidas de schoen omgetoverd in een nieuwe, modernere variant, maar behoudt hij het retro-randje waar we zo fan van zijn. De tooling is niet anders zichtbaar dan de originele adidas Continental sneakers. Qua kleur zijn er kleine veranderingen aangebracht, die vooral de danken zijn aan de tweekleurige streep op de bovenzijde. Overigens was de sneaker in het verleden ook verkrijgbaar als damesversie, maar dan onder de naam adidas Variety.

adidas is er nogmaals in geslaagd om een klassieker uit de jaren 80 in een nieuw jasje te steken. De sneaker is beschikbaar in de kleuren wit en zwart. Ze kosten €99,99 en zijn verkrijgbaar in onze webshop én in een van onze stores. Waar wacht je nog op? ;-)

 
 

Meer blogs