Air Max 98

De Nike Air Max 98 is een Nike-hardloopschoen die oorspronkelijk werd uitgebracht in 1998. De Air Max 98 heeft dezelfde Air-eenheid als de Air Max 97, maar met een volledig opnieuw ontworpen bovenwerk. Hoewel deze schoen minder populair is dan de andere Air Max-modellen, wordt de 98 nog steeds beschouwd als één van de must-have sneakers van het jaar! En zeg nou zelf, deze sneakers mogen toch niet ontbreken in jouw collectie?

In 2018 zagen we verschillende releases met verschillende colorways, maar in 2019 zijn dat er gelukkig nog veel meer :-) Neem nou de Psychic Purple variant. De rode met paarse kleuren passen goed bij elkaar en zorgen ervoor dat ze goed opvallen onder een toffe outfit. Wij zijn fan, jij ook?

 
 

De Nike Air Max 98 brengt de klassieke Air Max retro-stijl terug en verrijkt deze met moderne innovaties voor extra comfort. Het duurzame bovenwerk combineert leer met overlays van textiel en synthetisch materiaal. De Max Air unit over de volledige lengte geeft demping bij iedere stap en zorgt ervoor dat deze sneakers de comfort bieden waar je naar op zoek bent. Zo kun je op een comfortabele manier je moves showen op een feestje of festival. YASSS, turn up the music!!

Meer blogs