Air Max Dia: Feminine & Classy

In 2018 werd de Air Max Dia in een beperkte oplage uitgebracht, maar dit jaar is Nike gelukkig helemaal back met de tweede release van dit vrouwelijke, classy model. Je hebt de sneaker misschien al enkele keren voorbij zien komen & zeg nou zelf? Ben je stiekem niet ook een beetje benieuwd naar het verhaal achter dit klassieke model?

De Air Max Dia is namelijk ontworpen door dames en vóór dames. Nike heeft speciaal een girls squad samengesteld voor het creëren van deze sneaker. Het doel van deze sneaker is dan ook om een vleugje elegantie aan de Air Max reeks toe te voegen. Het design team heeft zicht gericht op een smooth en gestroomlijnd uiterlijk, anders dan de bulky sneakers die tegenwoordig helemaal fashionable zijn. Dit was dan ook de reden waarom het team achterstevoren werkte en begon met het maken van een slank schoenmodel. Nadat dit werd gedaan zijn er extra technische elementen toegevoegd aan de sneaker.

 
 

De Air Max Dia is voorzien van een Nexkin bovenwerk dat vergelijkbaar is met de React Element 87 en de Zoom Fly SP. Dankzij de doorschijnende, nauwsluitende stof kun jij met opvallende sokken je eigen touch geven aan deze schoen. Voor een feminine & moderne look. How cute!

De stevige middenzool creëert een comfortabele fit en zorgt ervoor dat de Air Unit goed zichtbaar is. De opvallende Air unit biedt de maximale demping die je voeten nodig hebben en de mini Swoosh op de voorzijde creëert de classy look die we gewend zijn van Nike. Ten slotte zorgt de rubberen buitenzool ervoor dat je goede grip hebt op verschillende ondergronden. Al enthousiast geworden na het horen van deze geweldige sneaker specs? Wacht niet te lang en koop ze hier in onze webshop óf in een van onze stores voor €119,99!

Meer blogs