New season, new style

3 tips to get ready for the new season

De zomer(vakantie) is helaas alweer bijna afgelopen, dus het is tijd voor het nieuwe seizoen. En hoe begin je die nou beter dan met fresh new sneakers, een handige backpack / gymsack en een stoere outfit?

 
 

Tip 1: Sneakers on fleek

Nog steeds hot zijn de Vans sneakers; Old Skool, Sk8-Hi of ga jij voor de weer terugkomende Authentic sneakers? Altijd goed! Naast de Vans doen de basic stijlen als de adidas Superstar, adidas Stan Smith en de Nike Air Force 1 het ook nog altijd prima zo vlak voor de start van het nieuwe seizoen. Wil je graag een stevige sneakers maar in een wat andere kleur dan normaal, check dan even het assortiment Air Force 1 sneakers ; die is zo uitgebreid dat er altijd wel een kleur bij zit die jij tof vindt!

Tip 2: Check your backpack

Heb jij al een rugzak om je boeken, laptop, gymspullen of lunchpakket in te stoppen? Ga je voor groot of voor klein? Nike of adidas? De gymsacks zijn superhandig om je gymspullen in mee te nemen. Zij zijn ook nog eens waterdicht, dus zélfs als je straks door weer en wind dat hele eind naar school moet fietsen blijven je spullen gewoon droog. No excuses for gymclass ;-) In de veelzijdige collectie van The Athlete’s is er ongetwijfeld een perfecte backpack te vinden die helemaal past bij jouw wensen. Zit je niet meer op school? Ook na de (middelbare) schooltijd is een backpack altijd handig. Stop je laptop erin als je naar je werk gaat, gebruik hem bij het boodschappen doen, tijdens vakantie of gewoon als allround tas. Ideaal als je veel mee wil nemen.

Tip 3: Shop a killer outfit

In welke outfit ga jij het liefst naar school? De (trainings)jacks van Nike Tech Fleece kun je ook prima casual dragen. Ze zijn lichtgewicht en houden je goed warm. Ook de hoodies zijn tof om casual te dragen, zeker in combinatie met een skinny jeans kun je prima voor de dag komen. En ben je nog op zoek naar de perfecte outfit om aan te trekken tijdens de gymlessen? No worries, ook die vind je bij The Athlete’s Foot: shirts, shorts, tights, trainingsbroeken en sokken... je kunt een complete outfit hier samenstellen.

 
 

Meer blogs