Mini-me sneakers

Ben je op zoek naar een stoere sneaker voor je kind? Neem dan eens een kijkje in de uitgebreide collectie van Nike.

Het merk Nike heeft niet alleen voor volwassenen gave sneakers, maar ook voor kinderen. De Air Force 1 is een stoer model voor jouw kind, en net zoals de volwassen variant uitgevoerd in duurzaam leer dus waarschijnlijk is jouw zoon/dochter er eerder uitgegroeid dan dat hij/zij deze Nike Air Force 1 heeft versleten. Ideaal dus voor kleine kinderen want het leer is makkelijk schoon te maken als het weer eens vies is geworden van de modder, het gras of door het stampen in de regenplassen.

 
 

Dit model is overal mee te combineren, kan door zowel jongetjes als meisjes gedragen worden en staat erg hip. Het silhouet bevat een dikke zool die zorgt voor voldoende comfort & stevigheid, waardoor je deze sneaker met een gerust hart aan kunt trekken bij je kind zonder dat je bang hoeft te zijn voor pijnlijke voetjes. Ook heeft de sneaker witte veters en gaatjes in de neus voor frisse geurtjes.

En is hij/zij er nou uitgegroeid maar vonden jullie het nou zulke fijne sneakers? Geen enkel probleem! De Nike Air Force 1 is in alle maten verkrijgbaar vanaf 17, dus tot en met maat 46 kan je nog wel even vooruit!

Meer blogs