New year, new kicks

Het nieuwe jaar is aangebroken, wat betekent dat er ook weer een hoop nieuwe sneakers op ons lijstje staan. We hebben al weer een hoop nieuwe modellen binnen gekregen en willen deze maar al te graag met je delen. Op zoek naar nieuwe sneakers maar geen inspiratie? Wij zetten de tofste sneakers van deze maand voor je op een rijtje. Let's shop till you drop!

Nike Air Vapormax Plus (heren)
De Nike Air VaporMax Plus herenschoen heeft een vernieuwd dempingssysteem wat voor een veerkrachtig gevoel onder de voet zorgt, alsof je op wolken loopt. Het vintage bovenwerk is voorgevormd en biedt een aansluitende & comfortabele pasvorm. De sneaker is extra duurzaam door de synthetische overlays en de rubberen zool. Daarnaast vallen de sneakers extra op dankzij de felle, oranje kleur. Durf jij deze schoenen te rocken? Je shopt ze hier.

Nike Air Force 1 Jester XX (dames)
De Air Force 1 Jester XX sneaker voor dames is een ondeugend herontwerp van het klassieke Air Force model. Het grappige is, dat het lijkt alsof de logo’s van het premium leren bovenwerk zijn gevallen en vervolgens weer zijn teruggeplaatst. Dit geeft de sneaker een opvallend en cool effect. Het bovenwerk van leer creëert een premium look en feel en de rubberen buitenzool zorgt voor duurzame kwaliteit. Ontbreekt deze sneaker nog in jouw collectie? Shop ze hier.

 
 
Adidas Continental 80 (heren)
De adidas Continental 80 sneakers hebben een retro look uit de vroege jaren ’80 en zitten hierdoor propvol jeugdsentiment. De schoenen zijn gemaakt van leer en schitteren dankzij een sierlijke, tweekleurige streep. Dankzij de opvallende losgekoppelde rubberen cupzool voelen de sneakers flexibel en comfortabel aan. Ben jij klaar om terug te gaan naar de jaren 80? Shop ze dan hier.

Nike Zoom 2K (dames)
De Nike Zoom 2K sneakers zijn geïnspireerd op de look van de late jaren ’90, met een klassieke stijl en het moderne comfort van de Zoom Air demping. De verschillende materialen die zijn gebruikt voor het bovenwerk bezorgen de sneakers zowel een retro, als futuristische look. Ook dit jaar zijn bulky sneakers weer helemaal hot & daarom mag deze sneaker ook zeker niet ontbreken in je sneakercollectie. Je shopt ze hier.

Nike Air Max 97 Premium (heren)
De Nike Air Max 97 Premium geeft een moderne draai aan de iconische hardloopschoen. De sneaker is voorzien van een zichtbare Max Air unit over de hele lengte voor een optimale schokdemping. Het bovenwerk is gemaakt van mesh voor een ventilerend en ademend gevoel. Daarnaast zorgt de rubberen buitenzool met laag profiel voor een duurzame grip. Wil jij shinen met deze sneakers aan je voeten? Shop ze dan hier.

 
 

Meer blogs