Air Max Dia

Retro surf wetsuits waren DE inspiratiebron voor de nieuwste colordrops van de Nike Air Max Dia. Deze nieuwe kleur is perfect voor de zomer; fris, fleurig en opvallend. Check ook even de grote gele Air Unit, hallo demping!

Het design van de Air Max Dia is exclusief ontworpen voor dames door een 4-koppig vrouwen-team bestaand uit een designer, een technicus, een ontwikkelaar en een product manager. De vier stippen op de achterkant van de schoen refereren naar de 4 disciplines die de schoen samen ontwierpen. Een reminder aan de kracht van deze samenwerking!

 
 

Het team wilde de Air Unit highlighten op de meest gave manier. Uitdaging hierbij was dat de sneaker vooral mooi moest zijn en niet als bulky sneaker moest eindigen. Er werd meer foam gebruikt, waardoor het comfort ook toenam. Win-win!

Het uiteindelijke design van de Air max Dia heeft strakke lijnen, een gestroomlijnd design en extra lift dankzij de Air Unit. De opvallende middenzool van foam zorgt voor een licht gevoel, comfort en een hoge look. Het rubber rond de buitenzool zorgt voor grip en stabiliteit.

De Air Max Dia in de kleur Wit/Ember Glow/Topaz Gold/Laser Fuchsia is in geselecteerde TAF-stores verkrijgbaar: Den Haag, Gouda, Utrecht en onze webshop.

Meer blogs