Nike Air Force 1 Shadow

Ladies, maak wat ruimte in je sneakercollectie want dit seizoen heeft Nike de iconische Air Force 1 opgepimpt en we kunnen niets anders zeggen dan dat we in LOVE zijn 😍.

Classic features

De Nike Air Force 1 Shadow geeft een opvallende, speelse draai aan een klassiek ontwerp. Met een gelaagde aanpak, dubbele branding en een bulky tussenzool, wordt het Air Force 1-DNA op een toffe manier benadrukt. Deze sneakers zijn gemaakt door vrouwen vóór vrouwen en laten je inspireren door meiden die van spel veranderen. Vrouwen die verandering creëren en een voorbeeld zijn voor vele anderen.

 
 
Double the AF1, double the fun

Georgina James, senior creatief directeur voor damesschoenen van Nike, bracht iets nieuws maar bekends en wilde een sneaker maken die vrouwen kunnen gebruiken om zichzelf en hun unieke stijl uit te drukken. Met dezelfde iconische vorm als de originele Air Force 1, maakt de bulky middenzool de sneaker direct herkenbaar terwijl het daarnaast met verhoudingen speelt. De dubbele eyestays, spatborden, achterste lipjes én Swoosh-ontwerpen zorgen voor een gelaagde look met dubbele branding. Ze zijn ultralicht met een gegroefde buitenzool voor maximaal comfort. De sneakers zijn beschikbaar online en in onze stores.

Meer blogs