Nike Zoom 2K sneakers

Nike blijft nieuwe modellen toevoegen aan zijn retro-selectie, waar wij eerlijk gezegd niet rouwig om zijn. Sterker nog: we LOVE retro! Bulky zolen, futuristische details, bijzondere kleuren.. het kan ons niet gek genoeg zijn! Deze keer brengt Nike de Zoom 2K sneakers op de markt. Deze throwback-runner is voorzien van unieke details en opvallende merkaccenten wat ons weer helemaal de sferen van de 90’s en de 00’s laat proeven. Let’s kick it old school!

 
 

De Zoom 2K sneaker is een mix van een basketbalschoen en een crosstrainer. De sneakers zijn geïnspireerd op de looks van de late jaren ’90, met een klassieke stijl en het moderne comfort van de Zoom Air demping. De verschillende materialen die zijn gebruikt voor het bovenwerk bezorgen de sneakers zowel een retro, als futuristische look. De ventilerende voorvoet, gemaakt van mesh, zorgt voor extra duurzaamheid en het vetersysteem zorgt voor een stevige pasvorm en een comfortabele fit.

Wat wij nou zo tof vinden aan deze sneaker? Dat Nike werkelijk over alles heeft nagedacht tijdens het ontwerpen van dit model. De Zoom 2000 letters op het vetersysteem, de subtiele Nike swoosh op de zijkant en de combinatie van verschillende materialen… wij zijn fan! Ben je niet zo’n held in het maken van keuzes? Don’t worry, we verkopen de Zoom 2K in het zwart/wit en in het roze. Genoeg outfits in de kast waar jij deze sneakers mee kunt rocken!

Meer blogs