PUMA Cali Sport

Remember de OG PUMA Califnornia sneaker uit de 80's? Met neutrale kleuren en chunky zool? Destijds was het al een fashion statement, waardoor PUMA deze sneaker nieuw leven heeft in geblazen. De schoen is in een nieuw jasje gestoken en omgetoverd tot de nieuwe PUMA Cali Sport!

Comfy & classy

De PUMA Cali Sport is een nieuwe uitvoering van de classic PUMA California. Het vernieuwde model valt vooral op door de hoge plateauzool, waardoor je ze goed kunt combineren met een flared broek of een leuk jurkje. De sneaker heeft een leren bovenkant met suède details en een rubberen tussenzool (en buitenzool!). De opvallende gouden details, charming pastelkleuren en zig-zag veters creëren een sportieve Cali look en zorgen ervoor dat je deze sneakers hoe dan ook in je collectie wilt hebben!

 
 
Powerwoman Selena Gomez

De Cali Sport is speciaal ontworpen voor jonge powervrouwen die stevig in hun schoenen staan. Dat is dan ook de reden waarom PUMA Selena Gomez als gezicht heeft gekozen voor deze nieuwe sneaker. Selena is confident, weet wat ze wilt en is in onze ogen een echte girl-boss!

PUMA gaat nog een stapje verder in het motiveren van jonge vrouwen en lanceert als eerste sportmerk een eigen academie: de PUMA Academy. Hiermee wordt een wisselend on- & offline lesprogramma geboden dat is samengesteld in samenwerking met verschillende experts. Hiermee laat het merk zien dat zij echte supporters zijn van female empowerement. We like!

 
 

Benieuwd geworden naar de PUMA Cali Sport sneakers? Ze zijn beschikbaar in de colorways wit/grijs/roze en wit/grijs/zwart en vanaf 6 November te koop in onze winkels & online!

Meer blogs