PUMA is back en trotseert hoge verwachtingen door het lanceren van haar nieuwste sneaker voor vrouwen, DEFY, aangevoerd door PUMA Global Ambassadeur - Selena Gomez.

De PUMA Defy is geïnspireerd op moedige vrouwen, vandaar dat Selena Gomez de muze achter DEFY is. Dapper als ze is, heeft ze zich verzet tegen conventies en koestert ze de dingen die ze heeft in haar leven. DEFY is een nieuwe en revolutionaire trainingsschoen. De platformzool, geïnspireerd op de heropleving van de stevige schoen-trend, trotseert trainingsstandaarden en gaat verder dan alleen stijl. Het platform ondersteunt de beweging van links naar rechts volledig, inclusief PROFOAM (PUMA's energy return foam), en biedt lichtgewicht schokdemping die functionaliteit toevoegt en stijl aan je training toevoegt.

De belangrijkste technologische voordelen van DEFY van PUMA zijn:

COMFORT: Dankzij het PROFOAM biedt de PUMA Defy optimaal comfort.
SUPPORT: De sneaker is super ondersteunend. Een beetje zoals je besties, maar dan in sneaker-vorm.
FIT: Het gebreide bovenwerk zorgt voor een slanke, lichtgewicht pasvorm. Wie wist dat een sneaker zó tof kon zijn?

DEFY is speciaal gemaakt om vrouwen aan te moedigen een kracht te zijn waarmee rekening moet worden gehouden. Een kracht die het peloton leidt. Een kracht die elke vrouw daar aan herinnert dat de enige manier om jou te zijn, is om jou te helpen. Dus conventies van DEFY. DEFY-normen. Durven te trotseren. Koop je Puma Defy online en in de winkel bij The Athlete's Foot.

Meer blogs