PUMA RS-0 Optic Pop

Geïnspireerd door de PUMA Running Systeem modellen van de late jaren '80, komt PUMA met de nieuwe RS-0 Optic Pop. Dit nieuwe model bevat een slip-on design, een mix van mesh en synthetisch leer, een versterkte hiel van Pull Tab en last but not least: een dempende Puma Running System zool.

Opvallende sneaker

Sinds de ontwikkeling in 1987, is het baanbrekende PUMA Running System, ook wel ‘’RS’’ voortdurend geëvolueerd en betreedt het nu de top van de sneakerwereld. De RS-0 Optic sneaker heeft een futuristische makeover gekregen met een volledig nieuw model dat in de toekomst leeft en toch een ode brengt aan het verleden. Met inspiratie uit de fotografie hebben deze sneakers een opvallende, trendy look. Dankzij de vele opvallende details en functies zijn deze sneakers perfect voor iedere moderne atleet!

Hoe te stijlen?

Benieuwd hoe je de RS-0 Optic Pop het beste kunt stijlen? No worries! Want dit model past gelukkig overal bij! Draag ze onder een joggingbroek voor een sporty look of combineer ze met een toffe jeans & jacket voor een alledaagse, casual stijl. De PUMA RS-0 Optic Pop is verkrijgbaar in black en white. Ze kosten €109,99 en zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop of in een van onze stores.

 
 

Meer blogs