PUMA Thunder Electric

Nadat de eerste editie van PUMA's Thunder-lijn, de Thunder Spectra een groot succes heeft ondervonden, brengt het Duitse sportkledingmerk nu twee nieuwe kleurstellingen van het nieuwe populaire model uit, namelijk de Thunder Electric.

De naam "Thunder Electric" is zo gevormd vanwege de manier waarop het ontwerp van de sneaker blijkbaar "de opwindende kracht van bliksem weerspiegelt". De nieuwe kleuren zijn opvallend en fresh waardoor je vast en zeker zult opvallen met deze sneakers aan je voeten. Perfect in de trend met zijn grove zool en opvallende silhouet, is de Thunder Electric ideaal voor personen die op de bulky sneakertrend willen ingaan.

 
 

De stevige maar atletische vorm van de sneaker en de gedurfde jaren 90-achtige kleuren combineren sportieve elementen met een fashionable look. De sneaker heeft een opvallend uiterlijk en een gegoten TPU tussenzool met premium mesh en een nubuck bovenwerk. De PUMA formstrip langs de zijkant zorgt voor een subtiele branding midden tussen de veelkleurige panelen.

De Thunder Electric is uitgevoerd in zowel mannen als vrouwen modellen en is op dit moment dé sneaker die je in de collectie moet hebben! Dankzij de hoge zool kun je de sneaker perfect combineren met een skinny broek of een flared pants zodat de aandacht meteen naar je nieuwe sneakers wordt getrokken. Ben je na het lezen van deze blog zo enthousiast geworden over dit toffe model dat je hem wel in je sneakercollectie zou willen hebben? Je kunt ze hier shoppen. We LIKE!

 
 

Meer blogs