Reebok Aztrek

Did someone say 90’s? Reebok Classic's beroemde 90’s sneaker Aztrek is door rappers Future en Cardi B in een nieuw jasje gestoken, een ode aan dit model! Zij maken zich niet druk om wat anderen vinden en doen lekker waar ze zelf zin in hebben.

The 90’s are back

Reebok herintroduceert de Aztrek. Een echte classic sneaker die in 1993 de baas was van de sneakergame. Deze all-terrain runner uit de jaren 90 is weer helemaal terug. Deze nieuwe versie heeft een retro design en opvallende kleuren. De sneaker heeft een mix van textiel en suède materiaal, met een lekkere demping in de zool. Dit maakt de schoen licht en comfortabel, zo kan je er net als de ‘classic one’ overal mee uit te voeten.

 
 
For Her

Net zoals de ‘classic one’ de baas was in 1993, heeft Reebok met Cardi B de ‘new one’ ook deze status gegeven. Bekend als stoere rapster, met ‘I’m a boss’ als bekende line uit een van haar hits. Ze is een moeder, stijl-icoon, pop culture queen en - nog belangrijker - 100% authentiek en origineel. Ze heeft haar eigen stem en dat is dan ook waarom ze Reebok's nieuwste brand ambassador is. Zelf-expressie en originaliteit zijn een groot onderdeel van het Reebok DNA en wie straalt dat beter uit dan Cardi B?

For Him

Mask off, shoes on. Rapper Future die bekend is van het nummer Mask off, straalt creativiteit en persoonlijkheid uit. Iets wat de Aztrek zeker ook doet. Wanneer je denkt aan een samenwerking tussen Future en een merk is Reebok niet het eerste waar je aan denkt, maar juist dit onvoorspelbare past helemaal bij Future. In de nieuwste commercial laat Reebok het verschil zien tussen Future en zijn alter ego Hndrxx, ze hebben een totaal andere look, maar rocken wel beiden een fresh paar Aztrek's.

Meer blogs