Always classic!

Net als alle klassieke sneakers lijken ook de classic modellen van Reebok terug van weggeweest! En zeg nou zelf: wie wilt deze pareltjes nou niet in zijn/haar sneakercollectie? We hebben de classics van Reebok al regelmatig gespot op straat en zijn zó enthousiast geworden dat we verschillende looks hebben gecreëerd om deze white classics te combineren. De minimalistische look, de colorblock look, gedurfd classic én de comfy look. Je kunt de classic modellen van Reebok altijd & overal dragen en combineren met jouw eigen, persoonlijke stijl. Voor welke classic kies jij en wat is jouw favo stijl?

1. Keep it minimal

Er wordt wel eens gezegd: the less the better, en in dit geval zijn we het daar volkomen mee eens! Combineer de witte Classic Leather en de Club C sneakers met een minimalistische zwarte look zodat ze nóg meer opvallen. Op deze manier wordt de aandacht naar je sneakers getrokken en dat is toch echt wel wat we willen creëren met deze look.

2. Colorblock – we love it!

Ben je meer van de kleur en vind je het leuk om te experimenteren met verschillende tinten? Dan is de colorblock trend echt wat voor jou! Doordat de Reebok Classics wit zijn – een super neutrale kleur – kun je met je outfit helemaal los gaan! Mix en match, maar bovenal MIX je kleding door diverse kleuren te gebruiken voor zowel de boven- als onderkant van je outfit. Je zult zien dat mensen vrolijk worden van je look en dat je witte sneakers nog beter zullen uitkomen!

3. Dare to be classic

Stap uit je comfort zone en combineer de classic sneakers van Reebok met een gewaagde outfit. Ga voor een zakelijke, klassieke look door een colbertje en pantalon te dragen in combinatie met deze sportieve sneakers. Wil je nog een stapje verder gaan? Draag dan de classics met een workout-top en een toffe, comfortabele trainingsbroek. Gedurfd, sportief én classic tegelijk! Wie wilt dat nou niet?

4. Comfy shoewear is what we like

Over het algemeen houden we er van om er zo comfortabel mogelijk bij te lopen. En waarom zouden we dat niet doen in combinatie met een paar toffe Reebok classics? Draag een legging met oversized trui of een goede jeans met leren jack en je look is helemaal op en top! Comfy shoe and clothingwear is what we like!

Meer blogs