Scoor de beste SALE items!

De sale is weer begonnen, en dat betekent maar één ding: are you ready to shop? We zijn altijd en overal op zoek naar de mooiste items voor een zo laag mogelijk bedrag. Maar met zóveel toffe items zien we soms door de bomen het bos niet meer! But don't panic! Wij hebben voor jou de leukste SALE items op een rijtje gezet.

Nike Air Max 90 Mesh Sneaker (Jongens)

De Nike Air Max schoenen zijn inmiddels onmisbaar tijdens het sporten of in je vrije tijd. Door de 'air technologie' in de Nike sneakers worden je enkels en knieën beschermt tijdens het hardlopen. Nike bracht in 1987 de revolutionaire hardloopschoen Air Max 1 uit en sindsdien zijn de sneakers, wat technologie en design betreft, alleen nog maar verbeterd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Shop ze hier!

Nike Air Max Sequent Sneaker (Unisex)

De sneaker is voorzien van een lichtgewichte ''Air'' zool voor een responsieve demping. De sneaker heeft een mesh bovenwerk wat zorgt voor een extra ventilatie. Daarbij heeft de sneaker gelede groeven in de zool wat zorgt voor meer flexibiliteit in de voorvoet. Je shopt ze hier!
 
 

Nike Sportswear Pro Cap (Unisex)

Ga voor een trendy, sportieve stijl met de Sportswear Pro pet van Nike. Deze pet, bestaande uit 6 vlakken, heeft een verstelbare achtersluiting voor een pasvorm op maat. De Nike Sportswear Pro Cap is gemaakt van katoenen keperstof en mesh achtervlakken voor een betere ventilatie. De cap is voor zowel heren als dames! Je kunt de cap dankzij de basic kleur dragen bij elke outfit. Shop 'm hier!

The North Face Extent II Logo Shirt (Dames)

De The North Face top heeft een lichte, losse pasvorm voor een optimale bewegingsvrijheid. Het shirt is gemaakt van zacht katoen en bestaat uit sneldrogend materiaal. Door het opvallende logo van The North Face aan de voorkant, zie je er gegarandeerd goed uit. Shop de top hier!

Nike Sportswear Advance 15 Jack (Dames)

De Nike Hoodie is voorzien van een capuchon en een trekkoord om het passend te maken naar jouw wensen. De verlengde achterzoom geeft je extra bedekking. Daarbij beschikt hij ook over een volledige ritssluiting aan de voorkant. Verkrijgbaar in twee kleuren. Shop ze hier!

Ben je, na het zien van deze toffe producten, al nieuwsgierig geworden naar de rest van onze SALE items? Je checkt ze hier!

Meer blogs