De beste slippers van dit seizoen

PUMA Leadcat slippers

Voeten houden van frisse lucht en van de zon. De PUMA Leadcat slippers zijn gemaakt om van de mooie zomerdagen te genieten. Ze zijn vrouwelijk en zacht maar hebben tegelijkertijd een sterke zool met grip zodat je er extra lang op kunt rondslenteren door de kleine straatjes van je vakantiebestemming. De slipper heeft een verzacht bovenwerk met satijnen bandje, een voorgevormd voetbed voor comfort én een stevige zool voor grip & duurzaamheid. Het PUMA logo is verwerkt op de tussenzool en op het bandje over je voet heen. Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren; mintgroen, beige en zwart.

De lakleren uitvoering van de Leadcat slipper is net zo modieus. Deze slipper is ideaal voor dames die comfort erg belangrijk vinden maar ook mee willen met de trends. De slipper is voorzien van een verzacht glimmend synthetisch leren bandje over de voet heen en heeft een stevige zool voor grip & duurzaamheid, net als de satijnen uitvoering van de PUMA Leadcat slipper.

adidas Adilette

De adilette werd in 1972 geïntroduceerd en is sindsdien uitgegroeid tot de meest populaire adidas-slipper. Deze lichtgewicht adidas Originals adilette voor is ontworpen voor recreatie en ontspanning en heeft een stevige band gevuld met gel en een gevormd voetbed voor langdurig comfort. Het bovenwerk is gemaakt van synthetisch duurzaam materiaal wat snel droog. Ideaal dus voor in het zwembad, het strand of na het douchen. Het voetbed is voorgevormd en biedt je daarom extra comfort. De zool is voorzien van een patroon waardoor je extra grip hebt op allerlei ondergronden.

 
 

Ga jij voor een basic uitvoering zoals de blauwe, witte of zwarte? Of kies je een hip exemplaar met botanische print of bloemenprint? Die laatste twee uitvoeringen zijn ontworpen in samenwerking met The FARM company en dankzij hen krijgt de beroemde Adilette een tropische update. Ze zijn namelijk gebasseerd op tropische sferen: een levendige tropische bladerprint uit de Braziliaanse regenwouden en felgekleurde bloemen uit datzelfde regenwoud. Lekker opvallend dus!

Nike Benassi slippers

Wit, donkerblauw, zwart, of misschien een grafisch printje? De Nike Benassi slipper is er in verschillende uitvoeringen. De Nike Benassi slipper heeft een gevoerd bovenwerk met een opvallend logo voor een zacht gevoel, comfort en een sportieve look. Het reliëf in het voetbed masseert de voeten en het synthetisch leren bovenwerk zorgt voor duurzaamheid en een comfortabele afwikkeling. Zie jij jezelf al zitten aan het zwembad met een cocktail en je Nike Benassi slippers aan?

 
 
Ipanema slippers

Op zoek naar meer traditionele teenslippers? Dan is de collectie van Ipanema wel iets voor jou! Monochroom qua kleur, glitters, meerkleurig, diverse bandjes, printjes, metallic... je kunt het zo gek niet bedenken of het zit in hun collectie. Kies de slipper die het beste paste bij jouw stijl! De collectie heeft voor dames, heren én kinderen genoeg keus.

Meer blogs