Nike Throwback Future pack

Een paar weken geleden werd bekend gemaakt dat Nike negen verschillende sneaker modellen zal uitbrengen die het “Throwback Future” Pack vormen. De Air Max 720, Air Max 95, Air max 97, Air Max 270, Air Max Deluxe, Air Max Plus, Air Max Dia, VaporMax ’19 en de VaporMax Run Utility vormen samen de “Throwback Future Pack”. De Air Max 270, Air Max 97 en de Air Max Dia zijn Vanaf 21 maart verkrijgbaar bij The Athlete’s Foot instore & online.

‘’Deze shiney Air-Max modellen vallen op dankzij de bijzondere kleurstellingen’’, zegt Courtney Dailey, Color Designer bij Nike. ‘’We hebben deze kleuren gebruikt om de technologie van de sneaker te laten zien in combinatie met grijs en zwart’’.

 
 

De blauwe en paarse colorway die in de gehele collectie te zien is, zorgt voor een futuristisch thema, waardoor het geheel er in het heldere licht of juist in een donkere omgeving geweldig uit ziet. De combinatie van old school roots en futuristische kleuren zorgt ervoor dat je de sneakers van het Throwback Future pack gewoon MOET hebben! Deze sneakers zijn in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, dus wacht niet te lang en check nu of jouw maat nog beschikbaar is, online of in één van onze winkels!

Meer blogs