Trouwen op sneakers

Trouwen.. de meeste dames dromen er van kleins af aan al van. Het liefst in een zo groot mogelijke prinsessenjurk, met veel glitter en glamour, stilettohakken van hier tot aan Tokyo en een tiara in het haar om het plaatje compleet te maken.

Maar wat nou als je gewoon een badass chick bent en niet van al die poespas houdt? Je alleen al bij de gedachten dat je de hele dag op stilettohakken moet lopen spontaan misselijk wordt en je het liefst gewoon de belangrijkste dag van je leven doorbrengt op sneakers? Niet getreurd! Want trouwen op sneakers is dé trend. Raar? Helemaal niet! Juist stoer en origineel, en je weet zeker dat je aan het einde van de dag met pijnloze voeten op de dansvloer staat. Gevalletje win-win dus! ;-) Iedere bruid heeft een bepaald model sneaker waar ze zichzelf al helemaal mee ziet lopen op de bruiloft. Welk type bruidje ben jij?

Opvallende bruid

Jij bent een bruid die graag in de spotlight staat en bij het zien van de meest opvallende sneakers spontaan verliefd wordt. Sneakers die echt opvallen en waarvan mensen zich afvragen: waar heeft ze die nou weer vandaan weten te plukken? De adidas Deerupt Runner en de Nike Air Max 270 zijn dan ook echt sneakers waar jij jezelf op ziet trouwen. Het maakt je niet uit of de sneakers nou wel of niet matchen met je trouwjurk. Je vindt het belangrijker dat de aandacht naar je voeten gaan en mensen onder de indruk zijn van je sneakers. Want jij bent ten slotte degene die haar dans skills gaat showen voor het grote publiek!

Stijlvolle bruid

Ben je gek op sneakers maar wil je wel dat ze matchen met je trouwjurk? Dan ben je het type dat alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben. Je hebt een bloedmooie jurk weten te strikken en het enige wat daar nog bij hoort zijn de perfecte sneakers! De Suede Heart sneakers van PUMA geven je een stijlvolle look (let op de satijnen strik) en zorgen ervoor dat je outfit een prachtig totaal plaatje oplevert. De gasten moeten natuurlijk wel kunnen zien dat je gevoel voor stijl hebt en je over alle details hebt nagedacht!

Stressloze bruid

Ben jij zelfs op je trouwdag relaxt en laat je alles op je afkomen? Dan behoor jij tot de chill brides categorie! Het woord ‘Stress’ komt niet voor in jouw woordenboek. Het maakt je dan ook niet uit wat voor sneakers je draagt onder je trouwjurk, als ze maar lekker zitten en je geen last krijgt van je voeten. ‘Wie mooi wilt zijn moet pijn leiden’ vind je dan ook echt onzin. Of je nou Vans, adidas Superstars of All Stars draagt, jij vindt ze allemaal tof! En zeg nou zelf? Het is toch eigenlijk best wel lekker om niet te hoeven stressen over welke schoenen je gaat dragen op je bruiloft?

Meer blogs