De beste zwarte sneakers voor hem en voor haar

De dagen worden weer iets korter en – je zou het soms niet helemaal zeggen – maar het weer wordt ook weer wat minder mooi. Kortom, je hebt goede sneakers nodig die koudere & nattere weersomstandigheden aan kunnen.

Zwart is altijd al populair geweest en zal ook altijd populair blijven. Maar ga jij voor all black? Of kies je een zwarte schoen met witte zool? Er zijn genoeg keuzes en daardoor is het kiezen van de juiste niet altijd makkelijk. Wij hebben daarom 10 populaire zwarte sneakers voor je op een rijtje gezet waarmee je de herfst & winter zeker door komt!

De Nike Air Max 95

De Nike Air Max 95 is alweer een tijdje een populaire sneaker in het straatbeeld.  Dit hedendaagse - ietwat futuristische - model is apart, stoer en sportief. De golvende lijnen op de zijkant en de robuuste zool met zichtbare Air Max units maken van deze sneakers een echt pronkstuk. Doordat dit exemplaar compleet is uitgevoerd in een neutrale zwarte kleur combineer je hem onder elke outfit. Dankzij het iconische vetersysteem met veterlusjes tot over de middenvoet wordt je voet stevig op zijn plaats gehouden. Hij is beschikbaar in zowel heren als dames maten en ook voor de kleinste sneakerfans kun je hem inmiddels kopen in onze winkels. Je shopt hem hier.

Nike Air Max 90

De Nike Air Max 90 is een klassieker die niet mag ontbreken in dit overzicht. De sneaker met zichtbare Air Unit is compleet zwart waardoor hij tijdloos is geworden. Combineer dit model met een zwarte broek en een wit shirt voor een nonchalante look. Maar ook onder een overhemd staat deze sneaker prachtig. Hij is verkrijgbaar in dames-, heren- en kindermaten. Je shopt het hier

Nike Air Max 1

Nog zo’n klassieker; de schoen waar het in 1987 allemaal mee begon. In 1987 zag de Nike Air Max 1 het levenslicht. De schoen had een zichtbare luchtkamer in de hak waardoor de fans de geweldige demping van de Air-Sole niet alleen konden voelen, maar ook konden zien. Sindsdien zijn volgende generaties Nike Air Max schoenen dankzij de opvallende kleurencombinaties en de betrouwbare demping met het lichte gevoel, uitgegroeid tot een favoriet bij atleten en verzamelaars. De Nike Air Max 1 uitgevoerd in black met gumzool is een variant waar wij helemaal weg van zijn. We love it! Met deze schoen kun je zeker voor de dag komen en mag eigenlijk niet ontbreken in jouw sneakercollectie! Je shopt hem hier.

Nike Air Force 1

De Nike Air Force 1 is een iconische design uit 1982. Deze sneaker is afgewerkt met premium details. Het basketbalsilhouet is voorzien van een ingekapselde Air unit. Deze kun je niet zien, maar is wel aanwezig waardoor jij geniet van demping en een licht gevoel. De rubberen zool zorgt ervoor dat je voldoende grip hebt. Trek deze schoenen aan onder een mooie skinny jeans of een onder een jurkje en je bent klaar om de deur uit te gaan! Hij is verkrijgbaar in dames-, heren- en kindermaten. Je shopt hem hier.

Lacoste Endliner

De Lacoste sneakers stralen elegantie uit. Ze geven je een premium uitstraling waardoor je ze zowel casual als zakelijk prima kunt dragen. Deze zwarte Endliner is ideaal voor in de herfst & winter. Je shopt hem hier.

 
 

PUMA Suede Platform Trace

Een hoge zool, all black, mooie details (check die gouden logo’s!) en prachtig materiaal. Het suède geeft de Puma Suede Platform Trace een luxueus en chic uiterlijk. De kleur van het bovenwerk is lekker neutraal, dus past bij elke outfit. Ideaal dus ladies! Maar wat echt opvalt aan deze sneaker is de plateauzool. Deze extra hoge zool ziet er niet alleen heel cool uit, hij geeft ook nog eens grip op elke ondergrond. Het PUMA logo pronkt op zowel de achterkant als op de tong en de zijkant van het silhouet. Deze subtiele accenten maken dit model tot een waar pronkstuk! Je shopt hem hier.

Vans Sk8-Hi

Deze Vans Sk8-Hi sneakers zijn perfect om jouw sneakercollectie mee aan te vullen. Het van oorsprong skate model is nog steeds hot. Niet alleen in de skatewereld, maar ook daarbuiten. Tegenwoordig word je zelfs niet meer raar aangekeken als je deze schoenen naar je werk draagt. Dat komt omdat deze Vans inmiddels opgenomen zijn in het huidige modebeeld. Met deze schoenen loop jij er dus lekker trendy bij! De Vans zijn gemaakt van suède. Super makkelijk te combineren, stijlvol en stoer! Je shopt hem hier.

Vans Old Skool

 Deze sneaker van VANS is een tijdloos silhouet. Zwart kan overal mee worden gecombineerd en staat altijd stijlvol. De sneaker is gemaakt van fijn canvas. Draag hem onder een volledig zwarte outfit voor een hippe look. Het silhouet heeft een rubberen zool die zorgt voor voldoende comfort tijdens het lopen en een profiel aan de onderkant van de zool dat zorgt voor genoeg grip. Verder bevat het model een comfortabel bovenwerk en veters. De sneaker is laag uitgesneden, waardoor hij erg vlot oogt. Het rode logo van het bekende merk is te vinden op de hiel van het model. Je shopt hem hier.

adidas Superstar

Oke, hij is niet helemaal zwart. Maar deze adidas Superstar mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst met 10 zwarte sneakers die helemaal geschikt zijn om de winter door te komen. Deze Superstar Foundation begon een grote naam te worden in de 70's. De herensneaker veroverde de street-style en hiphop om vervolgens niet meer weg te blijven uit het straatbeeld. Een klassieker die met het gecoat leren bovenwerk aansluit bij iedere 'sneaker' kast. Daarmee ook uitstekend onder een wijde range van jeans te dragen. Details als de gekartelde 3-Stripes, rubberen cupzool en shell-toe maken het karakter compleet. Je shopt hem hier.

adidas Swift Run 

Zoek je een sportief model, compleet uitgevoerd in het zwart? Dan is de adidas Swift Run een goede optie. Dit model heeft een sportief silhouet, een fijne zool en dankzij de sokconstructie past hij perfect om jouw enkels. Je shopt hem hier.

Meer blogs